Meglepő oldaláról mutatkozott be Kiszel Tünde lánya, Donatella

Kiszel Tünde Hunyadi Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán szép és tehetséges lánya van Kiszel Tündének: a 16 esztendős Donatella ezúttal egy versmondó versenyen bizonyított.

Gyönyörű tinédzser lett Donatellából, Kiszel Tünde lányából, aki szívesen modellkedik és a hírek szerint fülig szerelmes. Emellett most az is kiderült, hogy tehetséges szavaló is. Édesanyja az Instagamra töltött fel egy fotót lányáról, hogy elbüszkélkedjen Donatella harmadik helyezésével, amit az Ady versmondó versenyen szerzett.

Donatella harmadik lett a versmondó versenyen Forrás: Instagram
Egy könyv állítja, Fülöp herceg rendszeresen megcsalta II. Erzsébetet http://www.life.hu/sztarok/20171123-allitolag-ii-erzsebetet-rendszeresen-csalta-fulop-herceg.htmlDöbbenetes hír kapott szárnyra II. Erzsébet házassága kapcsán. Állítólag a férje sosem volt hűséges típus. TV + Sztárok--Tóth Gabi kerek fenekét dicsérik a rajongók - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-toth-gabi-kerek-feneket-dicserik-a-rajongok-foto.htmlKemény diétába és edzésbe kezdett Tóth Gabi, legalábbis erről árulkodik az a fotó, amit feltöltött Instagram oldalára. TV + SztárokOrigoSzégyellte a szegénységet: nehéz időszakáról vallott Szandihttp://www.life.hu/sztarok/20171123-szegyellte-a-szegenyseget-nehez-idoszakarol-vallott-szandi.htmlÉlete nehéz időszakáról vallott Szandi, elárulta, szegény családban nőtt fel, gyerekként sokszor még fagyira sem futotta. TV + Sztárok--Garami Gábor fogja helyettesíteni Lukács Mikit a Reggeliben, az RTL Klubonhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-garami-gabor-lesz-lukacs-miki-helyett-a-reggeliben.htmlLukács Miki helyére keresni kellett valakit, aki Peller Annával vezetheti az RTL Klub Reggeli című műsorát, ugyanis Miki a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik versenyzője lett. TV + Sztárok--Az Ázsia expressz forgatásán elütöttek egy stábtagothttp://www.life.hu/sztarok/20171123-elutottek-egy-stabtagot-az-ezsia-expressz-forgatasan.htmlAz Ázsia expressz nemcsak a játékosoknak volt hatalmas megpróbáltatás, bizony a stábnak is fel kellett kötnie a gatyáját. Reneget kamera, szerkesztő, operatőr dolgozott a műsoron, a kreatív szerkesztők pedig megosztottak néhány kulisszatitkot a forgatásról. Elárulták, hogy az egyik stábtagot elütötték. TV + SztárokOrigoElkészült Szabó Zsófiék babaszobája: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-elkeszult-szabo-zsofiek-babaszobaja-foto.htmlAlig pár hét van hátra a szülésig és Szabó Zsófiéknál már láthatón minden készen áll a kisbaba fogadására. Ezúttal a babaszobába nyerhettünk bepillantást. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.