Nótár Mary együtt él egy nővel, aki a jelenlegi menedzsere

2017.11.23. 08:30

Nótár Mary volt menedzserével harcol a bíróságon, ahol kihallgatták jelenlegi menedzserét is az üggyel kapcsolatban. Azt a nőt, akivel állítólag együtt él az énekesnő, amit a tárgyalás során állítólag nem is tagadtak!

Nótár Mary és volt menedzsere között nagyon elmérgesedett a viszony, de hogy miért, arról mindketten másként vallottak. A Life.hu-nak nyilatkozott az énekesnő volt menedzsere, aki szerint azért romlott meg a kapcsolatuk, mert belépett egy nő Mary életébe. Ez az illető lett az énekesnő menedzsere, de Lakatos Róbert az állította, hogy nemcsak szakmai kapcsolat van a két nő között, hanem szerelem. Nótár Mary ezt tagadta, ő azt nyilatkozta, hogy a pénz miatt ért véget közte és volt menedzsere között a szakmai kapcsolat.

Nótár Mary menedzsere állítólag beismerte, hogy együtt élnekFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A köztük lévő ellentétet bíróságon tisztázzák, ahol meghallgatták Nótár Mary jelenlegi menedzserét is, aki a Story Magazin állítása szerint egyáltalán nem tagadta, hogy együtt élnek Miskolcon Maryvel, és ezt bírósági vallomás bizonyítja. Természetesen a fellépésekre is el szokta kísérni az énekesnőt, és a honoráriumot is ő veszi fel. Lakatos Róbert továbbra sem érti, miért nem vállalja fel Mary ezt a kapcsolatot. „Nem értem, miért nem vállalja fel az élettársi kapcsolatot, ami miatt a velem való szerződést is felrúgta" – mondta a magazinnak a menedzser. A lap persze Nótár Maryt is megkereste az ügyben, de ő nem volt hajlandó nyilatkozni.

Nótár MaryélésEgyüttmenedzser