Nótár Mary együtt él egy nővel, aki a jelenlegi menedzsere

élés Nótár Mary menedzser Együtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nótár Mary volt menedzserével harcol a bíróságon, ahol kihallgatták jelenlegi menedzserét is az üggyel kapcsolatban. Azt a nőt, akivel állítólag együtt él az énekesnő, amit a tárgyalás során állítólag nem is tagadtak!

Nótár Mary és volt menedzsere között nagyon elmérgesedett a viszony, de hogy miért, arról mindketten másként vallottak. A Life.hu-nak nyilatkozott az énekesnő volt menedzsere, aki szerint azért romlott meg a kapcsolatuk, mert belépett egy nő Mary életébe. Ez az illető lett az énekesnő menedzsere, de Lakatos Róbert az állította, hogy nemcsak szakmai kapcsolat van a két nő között, hanem szerelem. Nótár Mary ezt tagadta, ő azt nyilatkozta, hogy a pénz miatt ért véget közte és volt menedzsere között a szakmai kapcsolat.

Nótár Mary menedzsere állítólag beismerte, hogy együtt élnek Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A köztük lévő ellentétet bíróságon tisztázzák, ahol meghallgatták Nótár Mary jelenlegi menedzserét is, aki a Story Magazin állítása szerint egyáltalán

nem tagadta, hogy együtt élnek Miskolcon Maryvel,

és ezt bírósági vallomás bizonyítja. Természetesen a fellépésekre is el szokta kísérni az énekesnőt, és a honoráriumot is ő veszi fel. Lakatos Róbert továbbra sem érti, miért nem vállalja fel Mary ezt a kapcsolatot. „Nem értem, miért nem vállalja fel az élettársi kapcsolatot, ami miatt a velem való szerződést is felrúgta" – mondta a magazinnak a menedzser. A lap persze Nótár Maryt is megkereste az ügyben, de ő nem volt hajlandó nyilatkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.