Pintér Tibor újabb kiszemeltje egy magyar énekesnő

magyar Pintér Tibor szerelem kiválasztott énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungel reality-ben fog szerepelni hamarosan celebtársaival együtt. Ám őt legjobban Tóth Andi egykori X-Faktor győztes, valamint ÉNB Alexa érdekli.

Tudjuk, hogy a Nemzeti Lovas Színház igazgatója imádja a gyengébbik nekem. Sőt szívesen mesél hódításairól is: elárulta többek között azt is, hogy a nézőttéről castingolja a szeretőit, akik alig idősebbek, ha idősebbek, mint saját lánya, Janka.

Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Pintér Tibor Fotó: Polyák Attila - Origo

Ezúttal is egy olyan fiatal énekesnőre vetette ki a hálóját, aki alig múlt 18 éves.

"Mindegyik nő a versenyben csodálatos, de azt meg kell hagyni, hogy

Tóth Andi gyönyörű felnőtt nő lett,

fantasztikus énekesnő, ahogy azt már az X-Faktorban is láttam, Alexa pedig igazán szép, egzotikus nő" - mondta a Blikknek a színész.

Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Tóth Andi Fotó: Polyák Attila - Origo

Tóth Andi a szexi X-faktor győztes egy nagyobb ostromra számíthat, de úgy tűnik, Alexa sem marad majd ki a szórsából, ha Tenya egyszer beindul. Vajon a csípős nyelvű énekenő és az amatőr színésznő ellen tudnak majd állni neki?

Sztárok, akik a gyermektelen életet választották http://www.life.hu/sztarok/20171122-sztarok-akik-nem-akarnak-gyermeket-vallalni.htmlFurcsa elképzelni, hogy valaki ne vágyna kisbabára, pedig bizony sokan vannak, akik nem szeretnék háttérbe szorítani önmagukat valaki más kedvéért. Még akár egy saját csemete kedvéért sem. TV + Sztárok--Bensőséges pillanat: intim fotót osztott meg Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20171122-bensoseges-pillanat-intim-fotot-osztott-meg-csobot-adel.htmlSzívet melengető fotót tett közzé Csobot Adél: a kis Nátán apukájával, Istenes Bencével sziesztázik a kanapén. TV + Sztárok--70 éves korában elhunyt a Baywatch sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20171122-70-eves-koraban-elhunyt-a-baywatch-sztarja-buzz-belmondo.html70 éves korában elhunyt Buzz Belmondo színész, akit elsősorban a Baywatch című sorozatból ismerhettek a nézők. TV + Sztárok--Galambos Lajos tárgyalását elhalasztották: csalódott az egész családhttp://www.life.hu/sztarok/20171122-galambos-lajos-targyalasat-elhalasztottak.htmlLagzi Lajcsi abban bízott, hogy december 6-án bíróság elé állhat, és ha nem is zárul le akkor az ügy, de legalább elkezdheti tisztázni magát. Értesítették azonban, hogy a tárgyalás csúszik. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLakatos Márk konyhai balesete: kis híján levágta az ujjáthttp://www.life.hu/sztarok/20171122-lakatos-mark-konyhai-balesete-kis-hijan-levagta-az-ujjat.htmlKorábbi konyhai baleseteikről meséltek a Konyhafőnök VIP sztárjai. Lakatos Márk bevallotta, egyszer főzés közben véletlenül majdnem levágta az egyik ujját. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huRúzsa Magdi elsírta magát - Ez hatotta meghttp://www.life.hu/sztarok/20171122-ruzsa-magdi-elsirta-magat-ez-hatotta-meg.htmlRúzsa Magdi egy igen eseménydús éven van túl, megkérték a kezét, majd nemrég a boldogító igent is kimondta kedvesével. A haját is rövidre vágatta, mint mondja, ez most egy változásokkal teli időszak az életében. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.