Stohl András elárulta, milyen lesz idén a karácsonya: videó

Fotó: Polyák Attila - Origo -
karácsony Stohl András család szomorú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András második kapcsolata is véget ért, azóta pedig új szerelem van az életében, így a karácsony még bonyolultabb lesz, mint amilyen eddig volt. A színész az Álomutazó című karácsonyi produkció kapcsán beszélt arról, hogyan is tölti idén ő az ünnepeket. 

Stohl András karácsonya el fog térni a megszokottól, bár eddig sem volt egyszerű, hiszen gyermekei két külön családban nőttek fel, így az ünnepeket is nehéz volt összeegyeztetni. A helyzet idén még bonyolultabb lett, hiszen Stohl András második kapcsolata is véget ért, és azóta már új barátnője van a színésznek, így még több helyre kell mennie. Az Álomutazók videójában beszélt arról, hogyan is fog ez zajlani idén.

Stohl András a karácsonyáról vallott Fotó: Polyák Attila - Origo

Csak ez olyan szomorú,

Garami Gábor fogja helyettesíteni Lukács Mikit a Reggeliben, az RTL Klubonhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-garami-gabor-lesz-lukacs-miki-helyett-a-reggeliben.htmlLukács Miki helyére keresni kellett valakit, aki Peller Annával vezetheti az RTL Klub Reggeli című műsorát, ugyanis Miki a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik versenyzője lett. TV + Sztárok--Az Ázsia expressz forgatásán elütöttek egy stábtagothttp://www.life.hu/sztarok/20171123-elutottek-egy-stabtagot-az-ezsia-expressz-forgatasan.htmlAz Ázsia expressz nemcsak a játékosoknak volt hatalmas megpróbáltatás, bizony a stábnak is fel kellett kötnie a gatyáját. Reneget kamera, szerkesztő, operatőr dolgozott a műsoron, a kreatív szerkesztők pedig megosztottak néhány kulisszatitkot a forgatásról. Elárulták, hogy az egyik stábtagot elütötték. TV + SztárokOrigoElkészült Szabó Zsófiék babaszobája: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-elkeszult-szabo-zsofiek-babaszobaja-foto.htmlAlig pár hét van hátra a szülésig és Szabó Zsófiéknál már láthatón minden készen áll a kisbaba fogadására. Ezúttal a babaszobába nyerhettünk bepillantást. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia új műsora, az Appra magyar! helyett Ördög Nóra ment a TV2-őnhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-liptai-uj-masora-techinkai-hiba-miatt-elmaradt.htmlLiptai Claudia új műsorát hiába várták a nézők kedden, az Appra magyar! nem kezdődött el. Helyette Ördög Nóra műsorának, a Vigyázat gyerekkel vagyok!-nak az ismétlése ment. A nézők a Facebookon háborogtak, kiderült, hogy műszaki probléma miatt nem tudták elindítani az élő adást. TV + Sztárok--Élete legnehezebb időszakáról vallott Csisztu Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20171123-nehez-idoszakarol-vallott-csisztu-zsuzsa.htmlMozgalmas időszak áll Csisztu Zsuzsa háta mögött, munkája miatt nagyon sokat van mostanában külföldön, de azért igyekszik nem elhanyagolni családját sem. TV + Sztárok--Nótár Mary együtt él egy nővel, aki a jelenlegi menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20171123-notar-mary-egyutt-el-egy-novel.htmlNótár Mary volt menedzserével harcol a bíróságon, ahol kihallgatták jelenlegi menedzserét is az üggyel kapcsolatban. Azt a nőt, akivel állítólag együtt él az énekesnő, amit a tárgyalás során állítólag nem is tagadtak! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.