Az Appra magya!-ban trónolt a vécén Kasza Tibi és Schobert Norbi: videó

Forrás: Appra magyar! -
vécé Schobert Norbi Kasza Tibi Appra magyar!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi és Schobert Norbi ketten képviselték az erősebbik nemet az Appra magyar!-ban, és feladatuknak érezték, hogy a vécés kérdésre érkezett szemléltető díszletet kipróbálják. 

Kasza Tibi és Schobert Norbi az erősebbik nem képviselőiként feladatuknak érezték, hogy az Appra magyar!-ban erős véleményt nyilvánítsanak arról, merre is kell állnia a vécépapírnak: kifele, vagy befele. Hogy el is tudják képzelni a helyzetet, bevittek a stúdióba két vécét is, amik persze nem maradtak pusztán látványelemek.

Így trónol Kasza Tibi és Schobert Norbi Forrás: Appra magyar!

Tibi és Norbi ugyanis rögtön bevették a két illemhelyiséget, és ahogy kell, rá is ülltek.

Nekem amúgy is kellett"

Szerintem Norbi, sz*rjál az egészre"

Kulcsár Edina keményen beszólt Csutinak: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171123-osszeveszett-kulcsar-edina-es-csuti.htmlA nehéz körülmények bizony próbára teszik a szerelmeseket, és láthatóan olykor még a legjobban működő kapcsolatokban is felmerülhetnek nézeteltérések. TV + SztárokOrigoVajna Timi egy szál bugyiban lazít Hawaii-on - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-vajna-timi-egy-szal-bugyiban-lazit-hawaiion-foto.htmlHawaii-on pihen Vajna Timi, ezt pedig egy fenékvillantós Instagram-fotóval adta a nagyvilág tudtára. TV + Sztárok--Imádja kerekded idomait a blogger, aki 3 ruhaméretet hízotthttp://www.life.hu/sztarok/20171124-imadja-kerekded-idomait-a-blogger-aki-3-ruhameretet-hizott.htmlDanica Marjanovic az egészséges életmód híveként sokáig blogot vezetett, de végül elege lett a karcsúságból: 3 ruhaméretet hízott és végre boldognak érzi magát. TV + SztárokOrigoMa jelenthetik be Harry herceg és Meghan Markle eljegyzéséthttp://www.life.hu/sztarok/20171124-ma-jelenthetik-be-harry-herceg-es-meghan-eljegyzeset.htmlNagy a forgolódás a Buckingham-palotában, és ez nem véletlen. A teljes személyzetet behívták egy értekezletre a bennfentes források szerint azért, mert ma jelentik be Harry és Meghan Markle eljegyzését. TV + Sztárok--Németh Kristóf nem titkolja tovább szerelmét: fotót is mutatott Zitárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-nemeth-kristof-nem-titkolja-tovabb-szerelmet-fotot-is-mutatott-zitarol.htmlNémeth Kristóf újra szerelmes, a 42 éves színész valósággal kivirult. Új párja, Zita, szerencsére Kristóf fiával, Lócival is nagyon jól kijön. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf nem titkolja tovább szerelmét: fotót is mutatott Zitárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-nemeth-kristof-nem-titkolja-tovabb-szerelmet-fotot-is-mutatott-zitarol.htmlNémeth Kristóf újra szerelmes, a 42 éves színész valósággal kivirult. Új párja, Zita, szerencsére Kristóf fiával, Lócival is nagyon jól kijön. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.