Éjszaka okozott botrányt Varga Viktor és Cinthya Dictator

Forrás: Instagram -
rendőrség Cinthya Dictator Varga Viktor botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő jelenet zajlott le az éjszaka közepén az Andrássy úton: a sztárpár, Varga Viktor és Cinthya Dictator okozott felfordulást.

A Ripost információi szerint az éjszaka közepén egyszer csak arra lettek figyelmesek a rendőrök, hogy egy autó vontat egy görkorcsolyás embert Budapesten, az Andrássy úton. Az úriemberről kiderült, hogy nem más, mint az énekes, Varga Viktor, a sofőr pedig a kedvese, Cinthya Dictator. Mivel utóbbinak már a jogosítványa is lejárt, a rendőrök a helyszínen megbírságolták. Varga Viktor végül egy figyelmeztetéssel megúszta az esetet. Azt egyelőre nem tudni, milyen megfontolásból csinálta mindezt a sztárpár.

Cinthya Dictator és Varga Viktor ezúttal sem bírt magával Fotó: Marton Szilvia - Origo
Eszenyi Enikő sírós fotót tett közzé: a színpadon könnyezetthttp://www.life.hu/sztarok/20171124-eszenyi-eniko-a-vigszinhaz-szinpadan-konnyezett-foto.htmlEszenyi Enikő fontos dolgot osztott meg rajongóival közösségi oldalán, egy őszinte képet, amin folynak a könnyei. TV + Sztárok--Uma Thurman üzent Harvey Weinsteinnek: ő is az áldozata volt?http://www.life.hu/sztarok/20171124-uma-thurman-uzent-harvey-weinsteinnek-o-is-aldozat-lehet.htmlUma Thurman is dolgozott Harvey Weinsteinnel, ám eddig nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban. Nemrég azonban üzent a mágnásnak, posztjából sok mindenre lehet következtetni: az biztos, hogy dühös a producerre, még az is lehet, hogy ő is az áldozata volt. TV + SztárokOrigoMásfél év után szakított: újra szingli Fördős Zéhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-masfel-ev-utan-szakitott-ujra-szingli-fordos-ze.htmlFördős Zé, a Konyhafőnök zsűritagja másfél év után szakított párjával, Martinával. TV + Sztárok--Perel Sebestyén Balázs: a Facebook oldalán számolt be a nagy átverésrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-perel-sebestyen-balazs-a-facebook-oldalan-szamolt-be-a-nagy-atveresrol.htmlA műsorvezető nevében valaki vagy valakik pénzt csalnak ki gyanútlan emberekből.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoLagzi Lajcsi fog trombitálni Stadler József temetésénhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-lagzi-lajcsi-fog-trombitalni-stadler-jozsef-temetesen.htmlSzombat délelőtt a szülőfalujában, Akasztón temetik el a kedden elhunyt Stadler Józsefet. A szertartáson Galamos lajosnak fontos szerep jut.TV + Sztárok--Liptai Claudiával húsz év televíziózás alatt sem történt ilyenhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-liptai-claudiaval-husz-ev-televiziozas-alatt-sem-tortent-ilyen.htmlNagy meglepetésben lehetett részük a TV2 nézőinek, amikor a beharangozott új másor, az Appra magyar! helyett a Vigyázat, gyerekkel vagyok! egyiik korábbi részét sugározta a csatorna.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.