Lagzi Lajcsi fog trombitálni Stadler József temetésén

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Galambos Lajos temetés Stadler József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat délelőtt a szülőfalujában, Akasztón temetik el a kedden elhunyt Stadler Józsefet. A szertartáson Galamos lajosnak fontos szerep jut.

Lajcsi kedves ismerőse volt Stadler Józsefnek, a juhászból lett milliárdosnak, ezért az elhunyt családja arra kérte a zenészt, hogy trombitáljon a temetésen.

"Azt gondolom, hogy zenésznek lenni nem csak egy feladat, hivatás is. Nem az első alkalommal fordul elő, hogy temetésen trombitálok. Pont egy ilyen szertartáson ismertem meg anno az akasztói vállalkozót. Egy nagy Dáridó műsort rendelt akkor a stadionjába. Kérdezte, hogy mi a kedvenc ételem, és csak nekem elkészítette" - mesélt kapcsolatuk kezdetéről a Borsnak Lajcsi.

Stadler József november 21-én, kedden hunyt el Fotó: Polyák Attila - Origo

Stadler még meghívta Lajcsit, hogy zenéljen tavasszal ismért a sportcsarnokában, sajnos azonban erre már nem kerülhetett sor. A trombitást az üzletember fia kérte meg, hogy zenéljen a temetésen, erre pedig nem tudott nemet mondani.

"Az Il Silenziót játszom. Ez egy olyan kérés, amire nem lehet nemet mondani. A család felajánlotta, hogy szeretne a költségeimhez hozzájárulni, de ezt sértésnek tekinteném" - árulta el Galambos Lajos.

Németh Kristóf nem titkolja tovább szerelmét: fotót is mutatott Zitárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-nemeth-kristof-nem-titkolja-tovabb-szerelmet-fotot-is-mutatott-zitarol.htmlNémeth Kristóf újra szerelmes, a 42 éves színész valósággal kivirult. Új párja, Zita, szerencsére Kristóf fiával, Lócival is nagyon jól kijön.TV + SztárokOrigoLiptai Claudiával húsz év televíziózás alatt sem történt ilyenhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-liptai-claudiaval-husz-ev-televiziozas-alatt-sem-tortent-ilyen.htmlNagy meglepetésben lehetett részük a TV2 nézőinek, amikor a beharangozott új másor, az Appra magyar! helyett a Vigyázat, gyerekkel vagyok! egyiik korábbi részét sugározta a csatorna.TV + SztárokOrigoGyönyörű volt modellként Kállay-Saunders András édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20171123-gyonyoru-volt-modellkent-kallay-saunders-edesanyja.htmlEgy fiatalkori fotót osztott meg édesanyjáról Kállay-Saunders András a Facebook oldalán. TV + SztárokOrigoAmbrus Attila Berkinek elárulta, vannak-e elásott milliói: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-ambrus-attila-berkinek-elarulta-vannak-e-elasott-millioi.htmlBerki Krisztián és Ambrus Attila a kezdeti nézeteltérést már jócskán a hátuk mögött hagyták, sőt úgy összebarátkoztak, hogy a legféltettebb titkaikat is megosztják egymással. Ambrus Attila például az elásott milliókról vallott. TV + SztárokOrigoAmbrus Attila Berkinek elárulta, vannak-e elásott milliói: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-ambrus-attila-berkinek-elarulta-vannak-e-elasott-millioi.htmlBerki Krisztián és Ambrus Attila a kezdeti nézeteltérést már jócskán a hátuk mögött hagyták, sőt úgy összebarátkoztak, hogy a legféltettebb titkaikat is megosztják egymással. Ambrus Attila például az elásott milliókról vallott. TV + SztárokOrigoMuri Enikő és Fésűs Nelly egymás torkának esetthttp://www.life.hu/sztarok/20171123-egymas-torkanak-esett-muri-eniko-es-fesus-nelly.htmlElképesztően összekapott Muri Enikő és Fésűs Nelly. Az Ázsia Expressz két játékosánál elszakadt a cérna. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.