Ma jelenthetik be Harry herceg és Meghan Markle eljegyzését

bejelentés eljegyzés Buckingham-palota Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy a forgolódás a Buckingham-palotában, és ez nem véletlen. A teljes személyzetet behívták egy értekezletre a bennfentes források szerint azért, mert ma jelentik be Harry és Meghan Markle eljegyzését.

Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatáról már rég tudott mindenki, mire hivatalosan is bejelentették, valószínűleg ezt a bakit nem akarják elkövetni az eljegyzéssel. A bennfentes források szerint már ma bejelenthetik a nagy hírt, ugyanis a Buckingham-palota teljes személyzetét behívták reggel egy titokzatos értekezletre, amit csak akkor szoktak megtenni, ha valamilyen nagy dolgot szeretnének tudatni a nyilvánossággal.

Ma végre bejelenthetik az eljegyzést Forrás: AFP/2017 Getty Images/Chris Jackson

Legutóbb ez ekkor történt meg, amikor Fülöp herceg visszavonult, és mivel más mostanában nemigen történik a királyi háztartásban, mindenki arra gondol, hogy ezúttal az eljegyzés hírét fogják nyilvánosságra hozni. Annál is inkább, mert ezúttal a források szerint a Kensington-palota készül a nagy bejelentésre, ami Harry herceg lakhelye, így nem is lehet szó másról. Már csak az időpont a kérdéses, ugyanis ha nem ma állnak elő a nagy hírrel, akkor már csak hétfőn kerülhet sor az eljegyzés bejelentésére - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.