Jessica Bielnek magyar felmenői vannak: videó!

Forrás: AFP/Valerie Macon -
magyar családfa ősök Justin Timberlake Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Justin Timberlake szexi feleségének családja Magyarországról származik. 

Ahogy azt már megírtuk, múlt hónapban ünnepelte 5. házassági évfordulóját Jessica Biel és Justin Timberlake. A sztárapuka egy szívszorító dallal köszöntötte a párját, aki többek között arra is megtanította, hogy mit jelent az igazi szerelem.

Nemrég pedig az a hír kelt szárnyra, hogy a gyönyörű édesanyának bizony

magyar származású a családja.

A téma kapcsán Návai Anikóval készült interjú, aki elárulta az igazságot:

Jessica nagyon érdeklődik Magyarország iránt Forrás: AFP/Valerie Macon

"Van egy televízió műsor, azt hiszem az a címe, hogy Szeretnéd megtudni, hogy ki vagy, vagy hogy honnan jöttél, és ennek kapcsán találta meg az őseit, valahol Budapesttől északra. Sajnos nem tudtam a kiejtése nyomán megtaláni azt a pici falut, ami valahol ott mondjuk Budapesttől északra, Esztergom és Vác környékén lehet, ahonnan a családja származik. De onnan származik a család" - mondta Anikó.

Anikó azt is megtudta Jessicától, hogy a fiatal édesanya nagyon szeretne ellátogatni hozzánk, ám a kötelességei miatt ez nehezen kivitelezhető.

Elhunyt Komáromy Éva színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-79-eves-koraban-elhunyt-komaromy-eva-szineszno.html79 éves korában elhunyt Komáromy Éva, a Miskolci Nemzeti Színház örökös tagja. A szomorú hírt a társulat közölte a közösségi oldalon. TV + Sztárok--A Facebookon kért bocsánatot Wossala Rozinahttp://www.life.hu/sztarok/20171124-facebookon-kert-bocsanatot-wossala-rozina.htmlWossala Rozinának azután estek neki a kommentelők, hogy leszólta Bud Spencer vígjátékait. Most bocsánatot két. TV + Sztárok--Ambrus Attila szerint az a különbség közte és a celebek között, hogy ő ért dolgokhozhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-ambrus-attila-beszolt-a-celebeknek.htmlAz Appra magyar!-ban kérdezték Ambrus Attilát arról, hogyan tudott beilleszkedni a szabadulása után a társadalomba, de ő nemcsak erről beszélt, a celebekről is kifejtette a véleményét. TV + SztárokOrigoCseke Katinkára szakadt egy gerenda a plafonról: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171124-raszakadt-egy-gerenda-cseke-katinkara.htmlAz Ázsia Expressz mindenki számára meglepetést tartogat: Cseke Katinka nemrég komoly veszélybe került. TV + SztárokOrigoThaiföldre költözött Talmácsi Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-thaifoldre-koltozott-talmacsi-gabor-motoros.htmlThaiföldre költözött Talmácsi Gábor, de csak ideiglenesen: a világbajnok motoros februárig marad a távoli országban. TV + Sztárok--Vajna Timi egy szál bugyiban lazít Hawaii-on - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-vajna-timi-egy-szal-bugyiban-lazit-hawaiion-foto.htmlHawaii-on pihen Vajna Timi, ezt pedig egy fenékvillantós Instagram-fotóval adta a nagyvilág tudtára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.