Ázsia Expressz baleset Cseke Katinka omlásveszély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz mindenki számára meglepetést tartogat: Cseke Katinka nemrég komoly veszélybe került. 

Az Ázsia Expressz indulása óta egyetlen játékosnak sincs nyugalma, hiszen mindennap egy újabb kihívás, tele izgalommal, megoldandó helyzetekkel és megannyi stresszes feladattal.

Nemrég például Fésűs Nelly és Muri Enikő került problémás helyzetbe, amitől annyira kiborult a két híresség, hogy kínjukban egymáson vezették le a feszültséget. Ilyen veszekedést talán még egyikőjüktől sem hallhattunk korábban.

Ugyanígy járt Kulcsár Edina és Csuti is, akik szintén egymáson vezették le a temérdek feszültséget. Olyan dolgokat vágtak egymás fejéhez, amit talán máskor sosem tettek volna meg.

Most pedig Cseke Katinka került veszélyes helyzetbe, bár ő nem stressz hatására került bajba, "csupán" a véletlen áldozata lett. A híres színésznőre ugyanis teljesen váratlanul rászakadt egy léc a menyezetről, de szerencsére nem sérült meg, csak nagy volt az ijedtség.

Németh Kristóf nem titkolja tovább szerelmét: fotót is mutatott Zitárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-nemeth-kristof-nem-titkolja-tovabb-szerelmet-fotot-is-mutatott-zitarol.htmlNémeth Kristóf újra szerelmes, a 42 éves színész valósággal kivirult. Új párja, Zita, szerencsére Kristóf fiával, Lócival is nagyon jól kijön. TV + SztárokOrigoMa jelenthetik be Harry herceg és Meghan Markle eljegyzéséthttp://www.life.hu/sztarok/20171124-ma-jelenthetik-be-harry-herceg-es-meghan-eljegyzeset.htmlNagy a forgolódás a Buckingham-palotában, és ez nem véletlen. A teljes személyzetet behívták egy értekezletre a bennfentes források szerint azért, mert ma jelentik be Harry és Meghan Markle eljegyzését. TV + Sztárok--Vajna Timi egy szál bugyiban lazít Hawaii-on - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-vajna-timi-egy-szal-bugyiban-lazit-hawaiion-foto.htmlHawaii-on pihen Vajna Timi, ezt pedig egy fenékvillantós Instagram-fotóval adta a nagyvilág tudtára. TV + Sztárok--Schell Judittot késes gyilkos üldözte: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-schell-judittot-keses-gyilkos-uldozte.htmlSchell Judit színésznő egy nagyon durva éjszakájáról rántotta le a leplet, amit valószínűleg nem kívánna senkinek: késes gyilkos üldözte őt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzívszorító szertartással búcsúztak Benkő Gézától http://www.life.hu/sztarok/20171124-eltemettek-benko-gezat.htmlElkísérték utolsó útjára Benkő Gézát, aki a múlt héten váratlanul hunyt el. TV + Sztárok--Stadler József végrendeletét szerelme őrizheti: semmit nem örökölnek majd gyermekeihttp://www.life.hu/sztarok/20171124-stadler-jozsef-vegrendeletet-szerelme-orizheti.htmlStadler József egykor elképzelhetetlenül gazdag volt, de a börtönévek véget vetetettek a fényűzésnek. Azt senki nem tudta pontosan, hogy mennyi pénze maradt az akasztói juhásznak, ahogy azt sem sejtik, mi lehet a végrendeletében. Arról is csak pletykák terjengnek, hogy a dokumentumot egy titokzatos hölgy őrzi, aki feleségül akart venni Stadler. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.