Kitörölte az életéből unokáját és volt menyét, Pártos Csillát Pécsi Ildikó

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó újabban csupán alperesnek titulálja magát, betegen, nehezen járva, negyven kilót lefogyva, smink nélkül jeleni meg a tárgyaláson. Bár nem akarja, hogy sajnálják, és panaszkodni sem szeret, de azt elismeri, hogy férjével testileg-lelkileg tönkrementek az évek óta tartó pereskedésben - írja a Best. 

"Velem nem lehet kibékülni. Nekem nincs unokám és menyem se, ami pedig nincsen, arról beszélni sem lehet. Döntenem kellett, vagy kitörlöm őket az életemből, vagy belerokkanok a történtekbe" – jelentette ki keményen. "Talán a sors akarta így" – mondja a színésznő, aki az idei karácsonyt is kettesben tölti a férjével, mintha a gyönyörű család sohasem létezett volna, és az emlékekről egymásnak sem beszélnek. Eltemették magukban, talán azért, hogy ne fájjon.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Visszatér a TV2 képernyőjére Gundel Takács Gábor az Áll az alkuvalhttp://www.life.hu/sztarok/20171125-visszater-a-tv2-kepernyojere-gundel-takacs-gabor-az-all-az-alku.htmlAlig két hét alatt közel hatezren jelentkeztek a TV2 felhívására az Áll az alku című népszerű műsorba. Az őszi évadban a teljes lakosság körében adásonként átlagosan 676 ezren nézték a népszerű gameshowt, és 30 adásból 26 nyerte a műsor sávjának nézettségi versenyét. A csatorna úgy döntött, meghosszabbítja szerződését Gundel Takács Gáborral, így a legendás tévés vezeti majd a sikerműsort 2018-ban. TV + Sztárok--Vujity Tvrtko reagált Ambrus Attila nyilatkozatárahttp://www.life.hu/sztarok/20171122-vujity-tvrtko-reagalt-ambrus-attila-viszkis-nyilatkozatara.htmlAhogy megírtuk, az ATV élő adásában esett egymásnak Vujity Tvrtko és Ambrus Attila. A műsorvezető ugyanis hangot adott ellenérzésének, miszerint Ambrus Attila bűnözőként vált sztárrá. A vitára reagálva először a Viszkis szólalt meg, most pedig Tvrtko is elmondta a véleményét. TV + Sztárok--Schobert Norbi beszólt Somának az Appra magyar! műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171122-schobert-norbi-beszolt-somanak-az-appra-magyar-musorban-tv2.htmlKedden este láthatták először a nézők a TV2 új műsorát, az Appra magyar!-t. Az adásban a hírességeknek azt kell megtippelniük, hogy a nézők közül a legtöbben mire szavaznak egy-egy adott kérdésben. Közben persze az ő véleményük is kiderül, és lehetőség van - szórakoztató műsor lévén - kicsit oltogatniuk is egymást. TV + Sztárok--Ambrus Attila: "Tvrtko egy hiteltelen senki'http://www.life.hu/sztarok/20171122-ambrus-attila-szerint-tvrtko-egy-hiteltelen-senki.htmlAhogy megírtuk, az ATV élő adásában esett egymásnak Vujity Tvrtko és Ambrus Attila. A műsorvezető ugyanis hangot adott ellenérzésének, miszerint Ambrus Attila bűnözőként vált sztárrá, és most is csak ezért foglalkoztatják például az Ázsia Expresszben, ezért készült róla könyv és ezért filmesítették meg az életét. Ambrus a szócsatában nem maradt adósa Tvrtkónak. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella munkáról és magánéletről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20171122-jakupcsek-gabriella-munkarol-es-maganeletrol-meselt-garami-gabornak.htmlSok egyéb mellett válásáról is mesélt Jakupcsek Gabriella Garami Gábornak a Potyautas című műsorban. Egyhez azonban konzekvensen ragaszkodik: Albert Györgyiről nem beszél.TV + Sztárok--Élő adásban lett rosszul Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20171121-elo-adasban-lett-rosszul-a-varandos-szabo-zsofi.htmlMiután a műsorvezetők az RTL Reggelijében megkóstolták Szabó Zsófi lazacos salátáját, teszt elé állították. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.