Friss hírek az eltűnt VV Fanni ügyében elindított nyomozásról

nyomozás eltűnt emberek VV Fanni escort
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint korábban megírtuk, napok óta elérhetetlen az egykori VV Fanni. Jelenleg a rendőrség is keresi, és egyre több információ van a birtokukban, amelyeknek csak egy része nyilvános. 

A TWN.hu-nak Fanni exe, Renátó nyilatkozott. "Valóban van kamerafelvétel. A másik, amiről még senki nem írt, hogy Fanni autóját is elvitték" - mondta el a férfi, aki nagyon aggódik volt barátnőjéért.

"Tudom, kinek a keze van ebben. De mindenk más is tudja, aki Fannihoz közel állt. Sem őt, sem Fannit nem lehet elérni azóta. A lényeg, a Marina-parton nyílt titok volt, szemet szúrhatott, hogy Fanninak milyen életvitele van. Egy fél éve bukkantak fel idegenek az életében, és azóta sok minden megváltozott..." - mesélte, és hozzátette, egy nő bukkant fel nemrégiben a lány életében - jelenleg őt sem lehet elérni -, aki az első találkozáskor is gyanús volt neki.

Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

"Fanni nem rég vett magának egy kis Smartot. Ez a nő egyszer azt mondta neki, hogy tisztán hallja, valami nincs rendben az autóval. Majd azzal nyugtatta, hogy ő majd elintézi. Fanni meg jóhiszeműen oda is adta neki az autót. Most már nem csak a kocsi, Fanni sincs meg (...) Fanninak volt egy fekete naplója. Nevek, telefonszámok, pénzösszegek szerepeltek benne, meg, ha házhoz ment, akkor a pontos címek is benne voltak. Valószínűleg ezért keresték nagyon a füzetet" - mondta Renátó.

Az internetes portálnak egy másik informátor arról beszélt, Fannit utoljára egy férfival látták távozni. Arról is szó esett, hogy szerinte a lánynak volt egy bankban egy széfje, ahol a tartalékait tartott

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.