Nádai Anikó nagyon cuki képet posztolt a fiáról

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Nádai Anikó RTL Nádai Anikó kisfia kisfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nap egyik legcukibb fotóját Nádai Anikónak köszönhetjük. Nézzétek csak!

Nádai Anikó nagy főzőcskézésbe kezdett. Ki tudja, akár már a Konyhafőnök VIP következő évadában is feltűnik majd? Ha így is lesz, addig még sokat kell gyakornia, legalábbis a kisfia véleménye szerint. Anikó legalábbis egy nagyon cuki és vicces posztot osztott meg az Instagramon, az alábbi szöveggel:

"Patrik szerint azt hiszen jobb lesz, ha befogom a szám, és a főzésnél is maradok az alapoknál."

Patrik szerint azt hiszen jobb lesz ha befogom a szám és a főzésnél is maradok az alapoknál ‍ #mybaby #myson #szeretem

Nádai Anikó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

Istenes Bencétől egyetlen dolgot kért Csobot Adél, de nem sikerült betartaniahttp://www.life.hu/sztarok/20171126-istenes-bence-a-nejerol-beszelt-az-x-faktorban.htmlCsobot Adél is reagált Istenes Bence rendhagyó bevonulására, amit az X-Faktor elején művelt. De hová tűnt Kiss Ramóna, és mit üzent Bence a tehetségkutatóban a párjának? TV + SztárokOrigoŐ a 70 éves Arnold Schwarzenegger új szerelme:fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-o-arnold-schwarzenegger-27-evvel-fiatalabb-baratnoje.htmlA 70 éves Arnold Schwarzenegger, a 43 éves Heather Milligannel randizik. A gond csak az, hogy miközben a kapcsolatuk egyre komolyabb, a színész nem hajlandó elválni a nejétől. TV + Sztárok--Akkor és most: így fest most az 56 éves Meg Ryanhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-igy-nez-ki-mos-az-56-eves-meg-ryan.htmlMa ünnepli 56. születésnapját Meg Ryan. Azonban a színésznő sokat változott az elmúlt években, köszönhető ez a plasztikai sebészének. TV + SztárokOrigoFelismered még a 90-es évek mexikói színészeit?http://www.life.hu/sztarok/20171107-a-90-es-evek-szappanopera-sztarjai-akkor-es-most.htmlAzok a csodás 90-es évek! Amikor patacipőben táncoltunk a diszkóban, miközben Tunyogi Orsi azt énekelte, hogy "Jött egy felhő, mi leszállt közénk". Amikor délután siettünk a házival, mert Víctor Manuel elfoglalta a frissen indult kereskedelmi csatornák képernyőjét, hogy színes zakójában szenvedjen a fene nagy szerelemtől. Lássuk be, ma már sokkal jobban szeretünk Dextert, Mentalistát és Agymenőket nézni a tévében, de a 90-es évek mexikói szappanoperái örökre beleégtek a retinánkba. Bár a sorozatok főszereplőiről sok szó esik, most nemcsak őket, de a mellékszereplőket is bemutatjuk. Akkor és most! TV + Sztárok--Így mulatott Radics Gigi: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-bevadult-radics-gigi-meglepo-video.htmlAz X-Faktor mentoráról sorra kerülnek fel a meglepőbbnél meglepőbb videók az Instagramra. Most nem egy világsztárral énekel, de az eredmény így is vicces. TV + SztárokOrigoA harcos Muri Enikő mindenkit lesöpört a pályárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-muri-eniko-durvan-beszolt.htmlMuri Enikő és Fésűs Nelly is megharcolt szombaton azért, hogy tovább folytathassák az Ázsia Expresszt. Enci nem is tett lakatot a szájára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.