Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közös fotót Novothny Soma osztotta meg nemrégiben Instagram-oldalán.

A posztból az is kkderül, hogy Rella csókja szerencsét hozott a focistának, ennek köszönhetően a lilák 2:1-re verték meg a Diósgyőrt. "Első közös meccs= 2 gól és győzelem! Csak annyit kérek, hogy mindig gyere !!" - írta Soma.

Puskás Peti az X-Faktor fináléját értékelte: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-puskas-peti-az-x-faktor-finalejat-ertekelte.htmlPuskás Peti az X-Faktor fináléjára mentorált nélkül maradt, de elmondta, nagyon kíváncsi volt a döntőre. Várta, hogy milyen lesz az este, ki, mit fog produkálni és nem csalódott. A Celeb vagyok, ments ki innen! forgatására majd a stábbuliból indul, hiszen műsorvezetőként kell majd helytállnia Afrikában.TV + Sztárok--Paris Hilton meghízott vagy terhes: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-paris-hilton-meghizott-vagy-terhes.htmlTalálgatásokra okot adó fotót osztott meg magáról a Twitteren Paris Hilton. TV + Sztárok--Sok kislány tartja példaképének Hódi Pameláthttp://www.life.hu/sztarok/20171126-sok-kislany-tartja-peldakepenek-hodi-pamelat-meselte-varkonyi-andrea-micsoda-nok-cimu-musoraban.htmlVárkonyi Andrea Micsoda nők! című műsorában beszélt arról Hódi Pamela, hogy miért lehet példakép. TV + SztárokOrigo66 éves lett Cicciolina: fotógalériahttp://www.life.hu/sztarok/20171126-66-eves-lett-cicciolina.htmlSzinte hihetetlen, hogy a Staller Ilona Anna néven anyakönyvezett színésznőként és pornószínésznőként ismert Cicciolina ma töltötte be a 66. születésnapját. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna Afrikából köszönt be az X-Faktorbahttp://www.life.hu/sztarok/20171126-kiss-ramona-afrikabol-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-helyszinerol-koszont-be-az-x-faktorba.htmlPuskás Peti elárulta az X-Faktor élő adásában, hogy megígérte Raminak, mindenképp beszámol majd neki arról, hogy minden rendben megy-e a fináléban. Ramóna pedig elmondta, mi a helyzet Afrikában, a Celeb vagyok, ments ki innen! helyszínén. TV + Sztárok--Liptai Claudia és vendégei a pukizásról beszéltek egy kérdés kapcsán az Appra magyar!-banhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-liptai-claudia-a-pukizasrol-beszelt-egy-kerdes-kapcsan-az-appra-magyar-ban.htmlAz Appra magyar! egyik szombati kérdése az volt, hogy a nézők szerint mikor pukizhat valaki először a párja előtt. Ennek kapcsán Claudia és a vendégek is színt vallottak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.