terhesség Paris Hilton hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Találgatásokra okot adó fotót osztott meg magáról a Twitteren Paris Hilton. 

A milliomoslány pocakja egészen gömbölyű lett, ám az nem derül ki, hogy mi az oka. A követői máris találgatásokba kezdtek, Paris vajon meghízott-e, esetéeg babát vár. Persze az is lehet, hogy csak egy előnytelen képről van szó. Szerintetek?

Friss hírek az eltűnt VV Fanni ügyében elindított nyomozásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-friss-hirek-az-eltunt-vv-fanni-ugyeben-elinditott-nyomozasrol-exparja-nyilatkozott.htmlMint korábban megírtuk, napok óta elérhetetlen az egykori VV Fanni. Jelenleg a rendőrség is keresi, és egyre több információ van a birtokukban, amelyeknek csak egy része nyilvános. TV + Sztárok--66 éves lett Cicciolina: fotógalériahttp://www.life.hu/sztarok/20171126-66-eves-lett-cicciolina.htmlSzinte hihetetlen, hogy a Staller Ilona Anna néven anyakönyvezett színésznőként és pornószínésznőként ismert Cicciolina ma töltötte be a 66. születésnapját. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna Afrikából köszönt be az X-Faktorbahttp://www.life.hu/sztarok/20171126-kiss-ramona-afrikabol-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-helyszinerol-koszont-be-az-x-faktorba.htmlPuskás Peti elárulta az X-Faktor élő adásában, hogy megígérte Raminak, mindenképp beszámol majd neki arról, hogy minden rendben megy-e a fináléban. Ramóna pedig elmondta, mi a helyzet Afrikában, a Celeb vagyok, ments ki innen! helyszínén. TV + Sztárok--Sok néző nem volt elégedett azzal, hogy az X-Faktort Ricco és Claudia nyertehttp://www.life.hu/sztarok/20171126-sok-nezo-nem-volt-elegedett-azzal-hogy-az-x-faktort-ricco-es-claudia-nyerte.htmlTalán még nem volt olyan a tehetségkutatók történetében, hogy az eredményhirdetés után a szavazók egy része ne gyanakodott volna bundára. Nos, most is így történt, nem mindenki örült Ricco és Claudia győzelmének. Az adás utáni nézői kommentekből szemezgettünk. TV + SztárokOrigoRadics Giginek ez a véleménye az X-Faktor nyerteseiről Ricco és Claudiárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-radics-giginek-a-velemenye-az-x-faktor-nyerteseirol-ricco-es-claudiarol.htmlRicco és Claudia győzelmével zárult az X-Faktor. Radics Gigi mentoráltja, Gulyás Roland harmadik lett, de ezzel is elmondhatja magáról, hogy az X-Fakor legjobb férfihangja címet elérte. Gigi őszinte véleményét a nyertesekről elmondta a Life.hu-nak.TV + Sztárok--A Fésűs Nelly és Muri Enikő párosnak véget ért az Ázsia Expresszhttp://www.life.hu/sztarok/20171125-a-fesus-nelly-es-muri-eniko-parosnak-veget-ert-az-azsia-expressz-kiestek.htmlHárom hete az Ázsia Expressznek hét sztárpár vágott neki. R. Kárpáti Péter és lánya, Rebeka, majd Gaál Noémi és Németh Lajos után most újabb párosnak ért véget a műsor.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.