Rátalált a szerelem Rubint Rellára: fotó!

fotó Rubint Réka szerelem Novothny Soma Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, Rubint Rella szívét egy sármos focista rabolta el, akivel már nyilvánosan is felvállalják a kapcsolatukat. 

Rubint Rellának bizonyára sokan csapják a szelet, hiszen a fiatal lány bizony bombasztikusan néz ki. Nyáron több ízben is megnézhettük a bikinis testét, sőt, még azt is, ahogy egy szál tangában fut. Utóbbi miatt ugyan kapott néhány negatív kommentet, ugyanis a rajongók egy része szerint nem helyénvaló ennyire hiányos öltözékben, nyilvánosan edzeni.

De a többség imádja Rella minden porcikáját, még akkor is, ha nem fürdőruhában, "csak" egy csinos őszi outfitben pózol. Éppen ezért nem csoda, hogy valaki elrabolta a szépséges fitnesz instruktor szívét.

Happiness. . ♡

Rubint Rella (@rellarubint) által megosztott bejegyzés,

A szerencsés Novothny Soma, az Újpest focistája, akivel láthatóan nagyon boldogok együtt, és jól is mutatnak egymás mellett. A sármos sportoló nemrég a diósgyőri győzelmük után egy romantikus képet osztott meg, ahogy forró csókot váltanak Rellával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.