Kasza Tibit át akarta verni egy telefonos csaló

Forrás: TV2 -
rendőrség telefon Kasza Tibi csaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi furcsa telefonhívást kapott a hétvégén, egy ismeretlen számról keresték méghozzá azzal, hogy az énekes összetörte az illető autóját. A csalók valószínűleg pénzt szerettek volna kicsikarni Tibiből, de feljelentés lesz a vége.

Csalók próbálták meg átverni Kasza Tibit a hétvégén. Az énekest egy bizonyos 50-es körzetszámú telefonról hívta fel egy Judit nevű hölgy azzal a szöveggel, hogy Tibi összetörte az autóját. Legalábbis a szélvédőjén hagyott cetliből ez derül ki. Természetesen ez nem volt igaz, egy ponton túl pedig a nő is bontotta a vonalat.

Kasza Tibiit megpróbálták átverni Forrás: TV2

Tibiék nem hagyták annyiban a dolgot, és rákerestek a telefonszámra. Kiderült, hogy már többeket is megpróbált átverni aznap. Voltak vicces és ártatlan hívások, ám voltak meglehetősen komolyak: előfordult, hogy bankkártya adatokat próbált meg kicsalni a hívó.

Ebben az a veszélyes, ha olyan embert hívnak fel egy ilyen tréfával, aki teszem fel idős és rosszul lesz emiatt.

TWN

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.