Kerényi Miklós Gábor Operettszínház metoo zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerényi Miklós Gábort kitiltották színházából miután zaklatási botrányba keveredett. A rendező állítólag mégis bemehetett, de csak egyetlen alkalomra. 

Marton László után Kerényi Miklós Gábor rendező került zaklatási botrányba, ellene eddig egyetlen ember vallott névvel és arccal. A színház azonban belső vizsgálatot indított, ennek nyomán azonnal felmentették a munkavégzés alól, és a színházból is kitiltották, állítólag mégis visszamehetett. Bár Kero azt nyilatkozta, hogy a fiával, Kerényi Miklós Mátéval fogja kipakoltatni az irodáját, amihez segítséget sem kérhetett, a Bors információi szerint ez nem egészen így történik meg.

Kerót beengedték a színházba Forrás: MTI/Kallos Bea

A lap azt állítja, hogy a héten kerül sor az iroda kiürítésére, miután egyetlen alkalomra mégis beengedték a rendezőt a színházba. A jelentős mennyiségű holmi elpakolásában pedig nem is a fia segített, hanem a társulat egy másik tagja. A lap kereste a rendezőt, de nem tudtak vele beszélni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.