Kulcsár Edinát kiborította az araszoló közlekedés: fotó!

Forrás: Facebook/Edina Kulcsar -
modell fotó dugó Kulcsár Edina közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi modell teljesen kiborult a kínai miniszterelnök érkezését követő dugó miatt. Felborult a napirendje. 

Útlezárások nehezítették és nehezítik most is Budapest közlekedését a város több forgalmas útszakaszán is. Hazánkba látogatott a kínai miniszterelnök, aki szerdáig tartózkodik majd az országban. Emiatt sok helyen lehetetlenné vált a közlekedés a fővárosban, sokan még a munkahelyükre sem tudnak eljutni.

A delegáció itt tartózkodásának idején folyamatos lezárásokra kell számítani, így érdemes lehet jóval korábban elindulni otthonról, ha szeretnénk késés nélkül eljutni bizonyos helyekre. Ez borította ki a fiatal szépséget, Kulcsár Edinát is.

Nem tudta magát átvergődni a városon, pont úgy, ahogy sokan mások sem Forrás: Instagram

A 26 éves modell az Instagram oldalán panaszkodott, hogy 3 órányi dugóban ücsörgés után sem sikerült odaérnia a programjára, ezért egy idő után feladta, és visszafordult.

"Engem a dugóval járó ideggyengeség fog egyszer a sírba vinni" - panaszkodott a követőinek.

Kulcsár Edina ruháit a dédnagymamája mossa

Kulcsár Edina nemrég megosztott egy fotót a közösségi oldalán, amelyből kiderült, hogy az idős dédnagymamája mossa a ruháit. Amit a rajongóktól kapott ezért, azt bizonyára nem vágta zsebre...

Kerényi Miklós Gábort állítólag beengedték az Operettszínházbahttp://www.life.hu/sztarok/20171127-kerenyi-miklos-gabort-allitolag-beengedtek-az-operettszinhazba.htmlKerényi Miklós Gábort kitiltották színházából miután zaklatási botrányba keveredett. A rendező állítólag mégis bemehetett, de csak egyetlen alkalomra. TV + Sztárok--Szépészeti beavatkozáson esett át Tücsihttp://www.life.hu/sztarok/20171127-szepeszeti-beavatkozason-esett-at-tucsi-aryee-claudia-dedei.htmlSzemöldöktetoválásáról tett közzé videót Instagramján Tücsi, azaz Aryee Claudia Dedei. TV + SztárokOrigoVajna Timi és a fűszoknyás télapó: vicces fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171127-vajna-timi-es-a-fuszoknyas-telapo-vicces-foto.htmlEgy igazán vicces fotót osztott meg Instagramján Vajna Timi: egy üzletben rábukkant egy Andy Vajnára szinte megszólalásig hasonlító fűszoknyás télapóra. TV + Sztárok--Gyilkosság áldozata lett Pallavicini Zita édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20171127-gyilkossag-aldozata-lett-pallavicini-zita-orgrofno-edesanyja.htmlRettenetes történetet mesélt el a TV2 Ázsia Expressz című reality-jének szereplője, Pallavicini Zita: 21 éves volt, amikor édesanyját meggyilkolták. TV + SztárokOrigoAmbrus Attilát apja halála változtatta meg: ezért tért jó útrahttp://www.life.hu/sztarok/20171127-ambrus-attilat-apja-halala-valtoztatta-meg.htmlAmbrus Attila többször is megpróbált megszökni, amíg börtönben volt, de rájött, hogy változtatnia kell. Apja miatt döntött úgy, hogy ez nem mehet így tovább. TV + SztárokOrigoKülönválik az X-faktor győztes párja?http://www.life.hu/sztarok/20171127-elvalik-egymastol-az-x-faktor-gyoztes-parja.htmlRicco és Claudia nyerte meg az idei X-Faktort. A magyar műsor történetében először győzött csapat... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.