Sztárok, akik a rajongójukhoz mentek hozzá: Jessica Albától Anne Hathawayig

Anne Hathaway John Travolta Patrick Dempsey rajongó sztárok szerelem Matt Damon Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan álmodoznak arról, hogy egyszer találkoznak kedvenc sztárjukkal és egymásba szeretnek. Ilyen azonban csak a filmekben történhet meg, vagy mégsem? Nem bizony! Íme, néhány szupersztár, akik  rajongójukkal kötötték össze az életüket. Ez azt jelenti, hogy van remény!

John Travolta

John Travolta és Kelly Preston Forrás: AFP/Hubert Boesl

1991 óta házas John Travolta és Kelly Preston, és úgy tűnik, hogy ez így volt elrendelve. Kelly nagy rajongója volt a Grease-nek, így aztán természetesen John Travoltáért is odavolt. Tinédzserként volt is egy spirituális látomása, ami szerint az ő végzete, hogy a Grease sztrájával legyen együtt. Akármilyen furcsának is hangzik, végül is ez így is lett.

Patrick Dempsey

Patrick Dempseywife és Jillian Fink Forrás: AFP/Robyn Beck

Patrick Dempsey és Jillian Fink 1999 óta házasok, de nem akármilyen találkozás volt az övék. Jillian fodrászként dolgozott, és csak álmodozott a szupersármos McCsábítóról, mígnem egyszer csak belépett az ajtaján. Ahogy megpillantották egymást, szinte egyből szárba szökött a szerelmük, végül össze is házasodtak.

Anne Hathaway

Anne Hathaway és férje, Adam Shulman Forrás: AFP/Emma Mcintyre

2012-ben mondta ki a boldogító igen Anne Hathaway Adam Shulmannek, aki szintén színész, csak kevéssé ismert. Ez azonban nem akadályozta meg a férfit, hogy közel férkőzzön a csillaghoz, akit eddig csak távolról szeretett. Úgy tűnik, sikerült eltalálnia Anne szívét, hiszen már évek óta boldog házasságban élnek.

Matt Damon

Matt Damon és Luciana Barroso Forrás: Phillip Faraone / Getty Images North America / AFP

Több mint 10 évvel ezelőtt, amikor Matt leült egy gyönyörű étteremben Miamiban, fogalma sem volt róla, hogy ott megpecsételődik a sorsa. Ott találkozott ugyanis Luciana Barrosóval, akit később feleségül is vett. A hölgyemény mindig nagy rajongója volt a színésznek, ez a rajongás azóta is tart, csak most már kölcsönös!


Jessica Alba

Jessica Alba és Cash Warren Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

A szépséges színésznő 2008 óta él boldog házasságban azzal a férfival, aki már évekkel azelőtt is rajongott érte. Bátorságát összeszedve a Fantasztikus négyes forgatásán ment oda a színésznőhöz, ugyanis Cash Warren asszisztensként szintén a produkción dolgozott. Próbálkozását siker koronázta, Jessica már a harmadik közös gyermekükkel terhes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.