Súlyos gluténérzékenysége miatt fogyott 15 kilót az ATV műsorvezetője, Krug Emília

Forrás: Instagram/Krug Emília -
ATV fogyás gluténérzékenység Krug Emília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krug Emlíia 15 kilótól szabadult meg néhány hét alatt, pedig nem akart fogyni. Elinte örült a súlyvesztésnek, de egyre gyengébb és gyengébb lett, mígnem a lábán is alig bírt megállni. Ekkor ment el kivizsgálásra, ami kiderítette, hogy komoly betegség áll a fogyásának hátterében. 

Az ATV műsorvezetője néhány évvel ezelőtt hirtelen fogyott le, szinte a semmitől. Két és fél hónap alatt 15 kilótól szabadult meg, aminek eleinte nagyon is örült, de a súlyvesztéssel együtt az ereje is elment. Egyre gyengébb és gyengébb lett, de nem tudta, hogy mi állhat az egész hátterében. Végül kiderült, hogy súlyos gluténérzékenysége van.

Hónapok kellettek, mire újra rendbejött Forrás: Instagram/Krug Emília

Az utolsó csepp az volt, amikor egyik nap megmostam a hajam, és annyira gyenge voltam, hogy nem volt erőm állva megszárítani.

Blikknek

Egy szál bugyiban várja szerelmét Palvin Barbi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-egy-szal-bugyiban-varja-szerelmet-palvin-barbi-foto.htmlPalvin Barbi egy szál bugyiban fotózta magát, majd a képhez odaírta: „várok rád". Már csak az a kérdés, hogy vajon kire? TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra sírva árulta el, hogy mi lesz a vlog sorsa: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-ordog-nora-sirva-arulta-el-hogy-mi-lesz-a-vlog-sorsa.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál álmukban sem gondolták volna, hogy vlogjuk, a Nánázsia ilyen sikeres lesz. Éppen ezért adta magát a kérdés, hogy folytassák-e a vlogot az ázsiai kalandozásiak bemutatása után. Rendhagyó videóban közölték a döntésüket, Nóra nem bírta ki sírás nélkül. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra meglepő kijelentést tett volt főnökérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-ordog-nora-meglepo-kijelentest-tett-volt-fonokerol-kolosi-peterrol.htmlÖrdög Nóra volt Tatár Csilla új műsorának első vendége, a sztáranyukának villámkérdésekre kellett felelnie, a válaszok között pedig voltak igen meglepőek. TV + Sztárok--Rubint Réka: megbecsülöm a pénzthttp://www.life.hu/sztarok/20171128-rubint-reka-megbecsulom-a-penzt.htmlRubint Réka szerepelt a Feleségek luxuskivitelben című reality-ben, de csupán pár rész erejéig. Most elárulta, valójában mit jelent számára a luxus. TV + Sztárok--Ashley Olsen lecserélte öreg pasiját egy sokkal fiatalabbra: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-ashley-olsen-lecserelte-oreg-pasijat-egy-sokkal-fiatalabbra.htmlEddig azt hittük, hogy Ashely Olsen követi testvére példáját, és egy jóval idősebb férfivel köti össze majd az életét, de úgy tűnik, hogy neki elege lett az öregekből. Fiatalabb pasira cserélte 58 éves szerelmét. TV + SztárokOrigoTóth Andi reagált Pintér Tibor bókjaira: biztosan sokat fogunk hülyülnihttp://www.life.hu/sztarok/20171128-toth-andi-reagalt-pinter-tibor-bokjaira-biztosan-sokat-fogunk-hulyulni.htmlReagált Tóth Andi Pintér Tibor korábbi bókjaira, mint mondja, biztosan jól kijönnek majd a színésszel, de nem pasizni megy a dzsungelbe. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.