Kolosi Péter Tatár Csilla Ördög Nóra RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra volt Tatár Csilla új műsorának első vendége, a sztáranyukának villámkérdésekre kellett felelnie, a válaszok között pedig voltak igen meglepőek.

Ördög Nóra Nánási Pál stúdiójában, gyakorlatilag második otthonában vezette körbe Tatár Csillát, közben pedig különböző, magánéletét firtató kérdésekre válaszolt. A műsor alatt szóba kerültek a rosszindulatú kommentek, a csalódások, az első szerelem és egykori munkaadója, az RTL Klub vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter is. Mint mondja, egy kellemetlen érzés járja át, ha róla hall: szorítást érez a mellkasában. Ezt követően Tatár Csilla másra terelte a szót, így ennél többet nem tudhattak meg a nézők.

Ördög Nóra összesen 13 évig dolgozott az RTL Klubnál, ahol végigjárta a ranglétrát, mire eljutott odáig, hogy ő vezesse a legnézettebb műsorokat. A TV2-höz 2014-ben igazolt.

Hivatalos közleményt adott ki Vilmos herceg és Katalin Harry eljegyzésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-hivatalos-kozlemenyt-adott-ki-vilmos-herceg-es-katalin-harry-eljegyzeserol.htmlElérkezett végre az a pillanat, amire sokan régóta vártak, vagyis Harry herceg megkérte Meghan Markle kezét. A hivatalos bejelentés után Vilmos és Katalin is reagáltak a hírre, íme, a véleményük. TV + Sztárok--Elfogultsággal vádolják a nézők Tóth Verát http://www.life.hu/sztarok/20171128-elfogultsaggal-vadoljak-a-nezok-toth-verat-a-sztarban-sztar-1-kicsi-musorban.htmlAz internetezők egy része úgy véli, Tóth Vera elfogult a Sztárban Sztár+1 kicsi műsorban Tóth Gabival, aki párjával ezért nyerte meg az első adást. TV + Sztárok--Ritkán látott férjével, Csabával fotózkodott Stahl Judithttp://www.life.hu/sztarok/20171128-ritkan-latott-ferjevel-csabaval-fotozkodott-stahl-judit.htmlKülönleges fénykép készült Stahl Judit 49. születésnapja alkalmából. TV + Sztárok--Gelencsér Tímea ghánai szépségkirálynőkkel fotózkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20171127-gelencser-timea-ghanai-szepsegkiralynokkel-fotozkodott-a-parlamentben.htmlGhánai szépségkirálynők érkeztek Magyarországra, idegenvezetőjük pedig nem más, mint Gelencsér Tímea. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMegtalálták VV Fannit?http://www.life.hu/sztarok/20171128-megtalaltak-az-eltunt-vv-fannit.htmlAz egyik napilap arról ír, hogy megtalálták az eltűnt VV Fannit. TV + Sztárok--Letartóztattak egy férfit VV Fanni eltűnése ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-letartoztattak-egy-ferfit-vv-fanni-eltunese-ugyeben-kozolte-a-rendorseg.htmlForró nyomon lehetnek a rendőrök VV Fanni eltűnési ügyében, lapinformációk szerint egy ember már a rács mögött van, amit a rendőrség meg is erősített. Most azonban újabb részletek derültek ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.