Terrortámadással kapcsolatos kiképzést kap Meghan Markle

"Forrás: AFP/Andrew Cowie " -
terrorista terrortámadás Meghan Markle kiképzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután megtörtént az eljegyzés, óvintézkedésekre is gondolni kell. 

Ahogy azt megírtuk, a tegnapi nappal hivatalosan is bejelentésre került az örömhír: Harry herceg eljegyezte Meghan Marklet. A leánykérés már a hónap elején megtörtént, ám a nyilvánosság előtt csak tegnap, november 27-én vállalták a hírt.

Az is kiderült, hogy az esküvőt jövő májusra tervezik, ám ezelőtt olyan dolgokról is gondoskodni kell, amelyek a színésznő biztonságát szolgálják. Például egy speciális kiképzésen kell részt vennie, hogy ne essen bántódása akkor sem, ha egy esetleges terrortámadás célpontjává válik.

Friss fotó az eljegyzést követően Harryről és Meghanról Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Megtanítják a helyes menekülésre, ha kitörne egy zavargás, és arra is, hogyan előzheti meg a túszulejtést. Illetve arra is nagy hangsúlyt fektetnek, hogy a 36 éves szépség tudjon vigyázni magára, ha ne adja Isten mégis elrabolják.

A brit haderő különleges egysége, a SAS például olyan helyzeteket teremt, mintha valóban rossz kezekbe kerülne Markle élete: egy székhez kötözik, szimulálják a veszélyt, amely során majd a katonáknak kell kimenteniük őt. A szépséges menyasszonynak azonban tudnia kell, hogy mivel segítheti az őt védelmezők munkáját - írta meg az Express.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.