Újabb tárgyalása volt Pécsi Ildikónak és Pártos Csillának

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
unoka Pécsi Ildikó per Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó és Pártos Csilla évek óta csatároznak, ma folytatódott a perük, melyben elvileg a művésznő unokája is tanúskodott volna, csakhogy ő nem jelent meg a tárgyaláson. 

Még mindig nem zárult le Pécsi Ildikó és Pártos Csilla évek óta húzódó harca. A pereskedés több fronton zajlik, hiszen a lakáskiürítésiés a rokontartási ügy is lezáratlan még. Az utóbbi újabb tárgyalására kedden került sor, elvileg Pártos Csilla fia, Csaba is be volt idézve, mindenki várta azt a pillanatot, amikor Pécsi Ildikó 6 év után újra találkozik az unokájával, ám erre nem került sor.

Pécsi Ildikó mégsem találkozott unokájával Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Hiába volt a 19 éves fiú tanú, a tárgyaláson nem jelent meg. Ott volt viszont Pártos Csilla és Pécsi Ildikó is, de természetesen egymással egy szót sem beszéltek.

A zárt tárgyalás nem tartott sokáig, el kellett napolniuk, hiszen Csaba nem jelent meg a bíróságon - írja a Bors.

Döbbenetes, amit Pécsi Ildikó az unokájáról mondott

Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között évek óta dúl a harc, a kettejük közötti rossz viszony pedig másokra is hatással van. Pécsi Ildikó és unokájának kapcsolata is megromlott, 6 éve nem látták egymást. A művésznő azt nyilatkozta, hogy elmenne mellette az utcán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.