Vége, szakított Sebestyén Ági és VV Lóri

VV Lóri Sebestyén Ágnes szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo exe, Sebestyén Ágnes a Facebookon jelentette be, hogy ismét szingli.

Nagy port kavart, amikor Ági lecserélte Gabót VV Lórira. A románc azonban nem tartott sokáig, a szőkeség a közösségi oldalán jelentette be, hogy elhagyta a Való Világ 8 sztárját.

Sebestyén Ági elhagyta VV Lórit Forrás: Origo

"Nagyon sokan kérdezitek mi történt velem és Lórival. A hír igaz, szakítottam vele, nem egyeztek a nézeteink, és rájöttem, hogy nem illünk össze, jobb mindkettőnknek egymás nélkül" - idézte a Blikk Ágit.

Brad Pitt ráeszmélt, hogy hiba volt elhagynia Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/sztarok/20171129-brad-pitt-raeszmelt-hogy-hiba-volt-elhagynia-jennifer-anistont.htmlAzok a rajongók, akik mindig is abban bíztak, hogy egyszer újra egymásra talál Brad Pitt és Jennifer Aniston, most újra reménykedhetnek egy kicsit: állítólag a színész rájött, mekkora hibát követett el akkor, amikor Angelina Jolie mellett döntött. TV + Sztárok--Pirner Alma a szakításról: újra kellett értékelnem az életemethttp://www.life.hu/sztarok/20171129-pirner-alma-a-szakitasrol-ujra-kellett-ertekelnem-az-eletemet.htmlPirner Alma 4 éve él együtt párjával tökéletes boldogságban, ám nem volt ez mindig így: szakítása előző férjével nagyon megviselte. TV + Sztárok--Mellbimbótapasszal jelent meg a vörös szőnyegen Stella Maxwellhttp://www.life.hu/sztarok/20171129-mellbimbotapaszban-jelent-meg-a-voros-szonyegen-stella-maxwell-modell.htmlEgy New York-i divatbemutató vörös szőnyegén jelent meg a napokban Stella Maxwell modell, nem is akárhogyan: egy teljesen átlátszó csipkeruhában.TV + Sztárok--Sztárok, akik rajongói pletykák miatt pereskedtek http://www.life.hu/sztarok/20171129-hiressegek-akik-rajongoi-pletykak-miatt-pereltek.htmlNyilvánvaló, a legnagyobb hírességeknek bőven van pénzük hosszas pereskedésekre, hiszen lépten nyomon hírbe hozzák bizonyos dolgokkal és emberekkel, ám egy-egy ilyen eljárás annyira időigényes, hogy inkább nem törődnek a pletykákkal. Viszont szinte minden világsztár fel tud idézni legalább egy olyan pletykát, ami annyira túlment minden határon, hogy muszáj volt bíróság elé vinni a dolgot. TV + Sztárok--Wossala Rozina fenekét dicsérte ÉNB Alexa - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171129-wossala-rozina-feneket-dicserte-enb-alexa-video.htmlÉrdekes mondatok hangoztak el a Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi részében: ÉNB Alexa megdicsérte Wossala Rozina fenekét. TV + Sztárok--Kisfia felügyeleti jogáért harcol Jennifer Hudsonhttp://www.life.hu/sztarok/20171129-kisfia-david-felugyeleti-jogaert-harcol-jennifer-hudson.htmlCsúnyán ért véget Jennifer Hudson és David Ortunga kapcsolata, mindkét fél harcol kisfiuk felügyeletéért. Most úgy tűnik, David egyelőre az édesapánál marad, legalábbis addig, míg az énekesnő Londonban dolgozik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.