Helyiek állítják: megjelent Akasztón Stadler József szelleme

Fotó: Polyák Attila - Origo -
halál temetés Stadler József szellem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig pár napja temették el Stadler Józsefet, a helyiek most állítják: Akasztón megjelent a vállalkozó szelleme.

Stadler József 66 éves korában hunyt el, miután agyvérzést kapott egy dedikáláson. A vállalkozót hétvégén temették el, az azt követő gyertyagyújtásra pedig az akasztóiak a stadionnál gyűltek össze. A Lokál beszámolója szerint az egyik helyi lakos ekkor Stadler József szellemét vélte felfedezni a gyertya fényénél.

"Rögtön felkapta a fejét a többi asszony is. Megdöbbenve bizonygatták: valóban a Jóska az, akinek a szellemét látják. Hitetlenkedtem, amikor az asszonyok elújságolták, mit tapasztaltak. Sokan máris készpénznek veszik Akasztón, hogy Jóska szelleme tért vissza, és azt beszélik, a kerítés fölött rá is mutatott a kihalt stadionra. Ez egyértelmű üzenet az akasztóiak számára, hogy halála után is harcol az igazáért." – mesélte a lapnak a vállalkozó legjobb barátja.

Stadler József szellemét látták a helyiek Akasztón Fotó: Polyák Attila - Origo
Édesapját gyászolja Hozsó, a Kozmix együttes tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20171130-edesapjat-gyaszolja-hozso-a-kozmix-egyuttes-tagja.htmlBorzasztó tragédia történt néhány hete a Kozmix együttes billentyűsével, Hozsóval: elvesztette édesapját. TV + SztárokOrigoSzebeni István a Facebookon kér segítségethttp://www.life.hu/sztarok/20171130-szebeni-istvan-musorvezeto-a-facebookon-ker-segitseget.htmlSzebeni István a Facebookon kért segítséget a követőitől, szeretné, ha összefognának és adakoznának egy daganatos betegséggel küzdő kisfiúnak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBrad Pitt ráeszmélt, hogy hiba volt elhagynia Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/sztarok/20171129-brad-pitt-raeszmelt-hogy-hiba-volt-elhagynia-jennifer-anistont.htmlAzok a rajongók, akik mindig is abban bíztak, hogy egyszer újra egymásra talál Brad Pitt és Jennifer Aniston, most újra reménykedhetnek egy kicsit: állítólag a színész rájött, mekkora hibát követett el akkor, amikor Angelina Jolie mellett döntött. TV + Sztárok--Pirner Alma a szakításról: újra kellett értékelnem az életemethttp://www.life.hu/sztarok/20171129-pirner-alma-a-szakitasrol-ujra-kellett-ertekelnem-az-eletemet.htmlPirner Alma 4 éve él együtt párjával tökéletes boldogságban, ám nem volt ez mindig így: szakítása előző férjével nagyon megviselte. TV + Sztárok--Mellbimbótapasszal jelent meg a vörös szőnyegen Stella Maxwellhttp://www.life.hu/sztarok/20171129-mellbimbotapaszban-jelent-meg-a-voros-szonyegen-stella-maxwell-modell.htmlEgy New York-i divatbemutató vörös szőnyegén jelent meg a napokban Stella Maxwell modell, nem is akárhogyan: egy teljesen átlátszó csipkeruhában.TV + Sztárok--Elképesztő: egy Instagram-fotó buktatta le a csalárd férjethttp://www.life.hu/news/20171129-egy-instagram-foto-buktatta-le-a-csalard-ferjet.htmlKidobta pasiját egy orosz nő, miután az Instagramon véletlenül felfedezte, hogy megcsalja őt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.