Ilyen volt az X-Faktor toplistája a finálé előtt

X-Faktor Gulyás Roland Serena Rigacci eredmények
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudjuk, hogy a 2017-es X-Faktor legjobbjai közül ki lett a végső győztes, ám azt eddig nem olvashattuk sehol, hogy a finálé előtt milyen sorrendben követték egymást a versenyzők. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, a 2017-es X-Faktor döntőjére Gulyás Roland, Serena Rigacci és a Ricco&Claudia formáció maradt versenyben. Első körben a fiatal férfi, Roland esett ki, így övé lett a harmadik helyezés. A dobogó második foka a 15 éves Serena Rigaccit illette meg, a győztes pedig a Ricco&Claudia duó lett.

Ám eddig azt senki nem tudta, hogy a finálé előtt, az élő show-k során hogyan alakultak a toplisták a versenyzők között. Most azonban nyilvánosságra került az eddig titkolt statisztika, és kiderült, kit mennyire szerettek a nézők a különböző produkciók után.

Az X-Faktor döntősei végig fej-fej mellett haladtak Forrás: RTL Klub

Mint azt megtudtuk, már az első élő show alkalmával kialakult az a sorrend, amit végül a fináléban láthattunk. Ám a két mérföldkő között voltak változások: például a második adásban Serena vette át a vezetést, és a következő élő show-k alatt is folyamatosan váltogatták egymás Ricco&Claudiával, míg Roland stabilan mindig a harmadik helyezett volt.

A versenyzők is megkapták az eredményeiket jelző táblázatot, és nagyon megdöbbenve fogadták a híreket:

"Szerelmes lettem" - Cuki fotót posztolt Liluhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-szerelmes-lettem-cuki-fotot-posztolt-lilu.htmlTündéri fotót osztott meg követőivel Lilu, a műsorvezető egy kiskutyát tart a kezében. TV + SztárokOrigoMegmutatta 8 hónapos kislányát Som-Balogh Edina - Tündéri fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-megmutatta-8-honapos-kislanyat-som-balogh-edina-tunderi-foto.htmlMegmutatta 8 hónapos kislányát Som-Balogh Edina: a színésznő egy tündéri fotót osztott meg közösségi oldalán. TV + Sztárok--Majka millióktól esik el a rádiók miatt http://www.life.hu/sztarok/20171130-milliokat-bukik-a-radiok-miatt-majka.htmlMajka nem érti, miért mellőzik a számait a rádiók, de mostmár kifejezetten zavarja, hogy milliókat húznak ki a zsebéből. TV + SztárokOrigoHelyiek állítják: megjelent Akasztón Stadler József szellemehttp://www.life.hu/sztarok/20171130-helyiek-allitjak-megjelent-akaszton-stadler-jozsef-szelleme.htmlAlig pár napja temették el Stadler Józsefet, a helyiek most állítják: Akasztón megjelent a vállalkozó szelleme. TV + Sztárok--Oláh Gergő megmutatta a feleségét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-olah-gergo-megmutatta-a-feleseget.htmlOláh Gergő nem sűrűn mutatja meg a nagy nyilvánosságnak a családját, de ezúttal egy jeles alkalom miatt kivételt tett. Házassági évfordulójuk napján az énekes fotót tett közzé a feleségéről. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPápai Joci nem hagyta dolgozni a feleségét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-papai-joci-nem-hagyta-dolgozni-a-feleseget.htmlNem fél Pápai Joci markáns véleményét a nézők elé tárni az Appra magyar! című műsorban. Arról is határozottan nyilatkozott, hogy a nőknek mikor kell visszamenniük dolgozni a szülés után: ő például sosem hagyta dolgozni a feleségét. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.