Celeb vagyok, ments ki innen: Cicciolina megmasszírozta Anger Zsoltot

Forrás: RTL Klub -
Anger Zsolt Celeb vagyok ments ki innen masszázs Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anger Zsolt egy próbát teljesített a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, leharcolt izmait Cicciolina örömmel vette kezelésbe.

Anger Zsolt egy bátorságpróba után eléggé leharcoltnak érezte magát, szakértő kezekre volt szüksége, hogy rendbe jöjjön. A színész Cicciolinához fordult, és megkérte őt, hogy gyurmázza meg egy kicsit. A 66 éves felnőtt filmes természetesen azonnal igent mondott a kérésre, egyből belefogtak a masszírozásba. Anger Zsolt nagyon élvezte a helyzetet, hangos nyögésekkel jelezte, mennyire jól esik neki az ápolás...

Cicciolina megmasszírozta Anger Zsoltot Forrás: RTL Klub

"Évtizedek után végre megtörtént az első testi kontaktus Cicciolinával. Meg kell, hogy mondjam, nagyon jól esett, és nagyon finom volt. Most már elmondathatom ezek után, hogy egyszer engem Cicciolina leápolt" - kommentálta később a történteket Anger Zsolt.

Olvadoznak a rajongók Cristiano Ronaldo cuki kislányától - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-olvadoznak-a-rajongok-cristiano-ronaldo-cuki-kislanyatol-foto.htmlEgyhónapos kislányával pózol friss fotóján Cristiano Ronaldo, a büszke sztárapukának az apróság a negyedik gyermeke. TV + Sztárok--Nótár Mary visszatért oda, ahol elvileg fogva tartottákhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-notar-mary-visszatert-od-ahol-elvileg-fogva-tartottak.htmlNótár Mary és volt menedzsere közöttt nem rendeződött még a viszony, jogi úton próbálják bizonyítani saját igazukat. Nótár Mary továbbra is azt állítja, hogy megráncigálták és fogva tartották, a menedzsere ezt tagadja és ő is perel.TV + Sztárok--Koncz Zsuzsa őszintén vallott hányattatott gyermekkorárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-koncz-zsuzsa-enekesno-oszinten-vallott-hanyattatott-gyermekkorarol.htmlHányattatott gyermekkoráról vallott, Koncz Zsuzsa. Az énekesnő elárulta, igen nehéz körülmények között nőtt fel.TV + Sztárok--Az Appra magyar!-ban kiderült, akarják-e Majka számait hallani az emberekhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-az-appra-magyarban-kiderult-akarjak-e-majka-szamait-hallani-az-emberek.htmlMajka állítása szerint a számait a nagy rádiók jelentős része mellőzi, egyesek arra hivatkoznak, hogy azért, mert nincs igény a dalaira. Az Appra magyar!-ban azonban kiderült, hogy mit is akarnak az emberek, erről kérdezték ugyanis a nézőket a műsorban. TV + SztárokOrigoMegnősül Fucsovics Márton, mesebeli helyen kérte meg barátnője kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20171201-megnosul-fucsovics-marton-mesebeli-helyen-kerte-meg-baratnoje-kezet.htmlIgen sikeres évet tudhat maga mögött a jóképű magyar teniszező, Fucsovics Márton, aki az esztendő megkoronázásaként most a barátnője kezét is megkérte.TV + Sztárok--Kabát Peti menyasszonya reagált a pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20171201-kabat-peti-menyasszonya-adrienne-reagalt-a-pletykakra.htmlA szereplőtársaknak és a nézőknek is feltűnt a dzsungelben, hogy alakul valami Kabát Péter és Survivor Claudia között. A focista menyasszonya, Adrienne most kissé bosszankodva üzent a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőinek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.