Rubint Réka Dukai Regina üzenet szépség dicséret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes üzenetet küldött Dukai Regina Rubint Rékának. Nem csoda, hogy a fitneszmami elbüszkélkedett vele. 

Nincs is annél jobb érzés, mikor az embert megdicsérik, elismerik. Mindenkitől jól esik néhány kedves szó, de talán akkor igazán értékes a pozitív vélemény, ha a másik fél is pontosan tudja, milyen munka áll az eredmények mögött.

Éppen ezért nem meglepő, hogy Rubint Réka közzétette az oldalán azt az üzenetet, amelyet Dukai Reginától kapott: a szexi modell elismerte a többgyermekes édesanya szépségét, ez pedig elképesztő bók egy befutott modelltől.

A követők is többezer kedveléssel jutalmazták a kedves üzenetváltást. Bizonyára egyet is értenek Regivel, de az külön nagyon szép dolog, hogy a legnagyobb sztárok között is akadnak olyanok, akik nem rivalizálnak egymással, sőt, látják és értékelik egymás teljesítményét.

Norbi és Réka többször is a csőd szélére került

Schobert Norbi például elárulta, mekkora mínusszal szállt ki a tőzsdebizniszből, és hogyan bukta el az egykori teniszvilágsztárral, Andre Agassival tervezett üzleti partnerséget. Rubint Réka pedig elmondta: volt olyan, hogy eladták az autójukat, mert nem tudták enélkül befizetni a csekkjeiket...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.