Fegyvertartási engedélyt kapott Berki Krisztián

Forrás: Nagy Orsolya/pr -
fegyver képzés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár fegyvert is hordhat magánál Berki Krisztián, a műsorvezető ugyanis engedélyt szerzett önvédelmi lőfegyver tartására.

Berki Krisztián egyik barátja biztonsági cégében érdekelt, ezért vágott bele a képzésbe és szervett fegyvertartási engedélyt. Ám mint mondja, nem csak ez motiválta, fontos számára saját maga biztonsága is.

„A férfiak manapság nem tudnák megvédeni magukat vagy családjukat az utcán, ha veszélyes helyzetbe keverednek. És nincs meg az a tudás sem, hogy hogyan lehet kikerülni egy neccesebb szituációt, ezért ilyen képzéseken szinte minden férfinak részt kellene vennie. Ezekben pedig ugyanúgy benne van a lőfegyverek használata is." – nyilatkozta a celeb a Borsnak, majd hozzátette, szerencsére még nem került olyan kellemetlen helyzetbe, hogy szüksége legyen fegyverre és természetesen nem is mindig fogja magánál hordani azt. „Eddig sem féltem senkitől, ezután sem fogok, de már tudom, hogyan kell kezelni egy zűrös szituációt fegyverrel vagy anélkül"

Berki Krisztián immár fegyvert is hordhat magánál Forrás: Nagy Orsolya/pr

A műsorvezető az utóbbi időben a magnélete miatt került a figyelem középpontjába, szeptemberben ugyanis szakított gyermeke anyjával, Hódi Pamelával, legutóbb pedig a tavalyi szépségkirálynővel, Gelencsér Tímeával boronálták össze.

Cicciolina és a ló: a 66 éves díva elárulta, mi történt azon a forgatásonhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-cicciolina-es-a-lo-a-66-eves-diva-elarulta-mi-tortent-azon-a-forgatason.htmlCicciolina tegnap tiszta vizet öntött a pohárba a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, ahol elárulta, milyen kapcsolatba került annak idején azzal a bizonyos lóval... TV + Sztárok--Műteni kell Kulcsár Edinát, újabb csomót találtak a mellébenhttp://www.life.hu/drlife/20171201-muteni-kell-kulcsar-edinat-ujabb-csomot-talaltak-a-melleben.htmlEgy fotózás során újabb csomót talált a mellében Kulcsár Edina, úgy tűnik, nem halogathatja tovább a műtétet. Dr. LifeOrigoTóth Vera: férfiakat meghazudtoló izomtömeg van rajtamhttp://www.life.hu/drlife/20171130-toth-vera-ferfiakat-meghazudtolo-izomtomeg-van-rajtam.htmlÚjra kés alá feküdt Tóth Vera: az énekesnőn fogyása miatt korrekciós műtétet kellett végrehajtani. Dr. Life--Gelencsér Tímea lehet Berki Krisztián új barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20171130-gelencser-timea-szepsegkiralyno-lehet-berki-krisztian-uj-baratnoje.htmlA szingli Berki Krisztián nem tétlenkedik, úgy tűnik, máris megvan a következő kiszemeltje, ezúttal Gelencsér Tímeának udvarol. TV + SztárokOrigoÚjra megműtötték Judyt - Ez volt a 36. műtétjehttp://www.life.hu/sztarok/20171130-ujra-megmutottek-judyt-ez-volt-a-36-mutetje.htmlIsmét megműtötték Judyt, a Groovehouse énekesnőjének súlyos autóbalesete óta ez volt a 36. műtétje. TV + SztárokOrigoNem lesz esküvő: Lola elköltözött vőlegényétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-nem-lesz-eskuvo-lola-elkoltozott-volegenyetol.htmlÚgy tűnik, mégsem lesz esküvő: Lola és párja szakítottak, és immár másodjára fújták le a lagzit. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.