Gáspár Evelin hit vallás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik vallási mozgalom rendezvényén járt Gáspár Evelin. Az egyetemisták által alapított szerveződés mély hatást gyakorolt Győző lányára, állítja, még őt is meglepte, amit átélt.

"Nagyon jól éreztem magam, annyira feltöltött a közeg, hogy még most is a hatása alatt vagyok. Hívő, keresztény család vagyunk, én is voltam elsőáldozó, jártam hittanra, és alapvetően keresztény hitben nőttem fel. A Felházat leginkább úgy tudom jellemezni, hogy egy megvilágosult hely, ahol vannak baptisták, evangélisták, katolikusok, az imádságok alatt mégis mindenki megfér egymással" - nyilatkozta a Borsnak Evelin.

Forrás: Instagram

" Itt nem számít, hogy ki vagy, honnan jöttél vagy mit csinálsz. A fiatal önkéntesek odajöttek beszélgetni, és bár egy csomóan felismertek, ők is nagyon érdeklődőek, nyitottak voltak, többek között a tanulmányaimról beszélgettünk. A mai világban már sajnos nem trendi, ha hiszel Istenben, és az emberek többsége lelketlen és gonosz. Ezért is nézek fel a szervezőkre, akik ilyen fiatalon, egyetem és munka mellett meg tudnak szervezni ilyen nagyszabású rendezvényeket. (...) Jó látni, hogy rajtam kívül is vannak ébredő fiatalok, akik nem érzik cikinek a hitet és nem ítélkeznek mások felett. Szükségem van az életben a hitre, és úgy érzem, találtam egy olyan helyet, ahová szívesen tartoznék" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.