Ábel Anita és Tóth Vera közös szelfit lőttek: így készülnek a közös műsorra

TV2 Sztárban sztár +1 kicsi Ábel Anita zsűri Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan kezdődik a Sztárban sztár +1 kicsi című műsor második része. A zsűri hölgytagjai már teljes harcidíszben várják a kezdést.

Ábel Anita egy szexi csokornyakkendős összeállításban, Tóth Vera pedig egy vele harmonizáló csíkos blúzban lesz látható a hamarosan kezdődő élő show-ban.

Természetesen a bohóckodás és a szelfi sem maradhattott el az adás előtti készülődés közben.

Készülünk a zsűrizésre @sztarbansztartv2 @abel.anita ❤️

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

David Hasellhoff nem akart tartásdíjat fizetni exfeleségénekhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-david-hasellhoff-nem-akart-tartasdijat-fizetni-exfelesegenek-ezert.html16 évvel ezelőtt házasodott össze David Hasselhoff és felesége, Pamela Bach. A párosnak két lánya született, ám házasságuk zátornyra futott. David azóta egy másik, jóval fiatalabb nőt jegyzett el a közelmúltban. TV + Sztárok--Pápai Joci nem engedi, hogy felesége dolgozzonhttp://www.life.hu/csalad/20171203-papai-joci-nem-engedi-hogy-felesege-dolgozzon-ezert.htmlPápai Joci a klasszikus családmodell híve: a férfi a kenyérkereső, a nő pedig a családdal foglalkozik. Éppen ezért Anita nem dolgozhat.CsaládKöllő Babett a luxus előtti életéről mesélt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-kollo-babett-a-luxus-elotti-eleterol-meselt-video.htmlPumped Gabo arról faggatta Luxus Babettet, hogyan élt azelőtt, hogy belecsöppent a fényűzésbe.TV + SztárokLiptai Claudia ünnepi fotót posztolt: fotóhttp://www.life.hu/karacsony/dekor/20171203-liptai-claudia-unnepi-fotot-posztolt-foto.htmlMa van Advent első vasárnapja, így nem is csoda, ha hírességeink is ünnepi hangulatú fotókat posztolnak. Így tett Liptai Caludia is.Dekor--Így néznek majd ki Meghan Markle és Harry herceg gyerekei: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-igy-neznek-majd-ki-meghan-markle-es-harry-herceg-gyerekei-foto.htmlMeghan Markle és Harry herceg eljegyzése óta a fél világ róluk beszél. Ezúttal egy program segítségével azt is megnézték, milyenek lesznek majd a gyerekeik. TV + Sztárok--Sáfrány Emese, Aleska gyerekkori fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20171203-aleska-gyerekkori-fotot-posztolt.htmlAleska, azaz Sáfrány Emese megmutatta, milyen kislány volt. Cuki jelmezben pózol a kamera előtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.