Czippán Anett a gyerekszobából posztolt: fotó

sztármama TV2 Czippán Anett újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közelmúltban született meg Czippán Anett második kisfia, akivel ezúttal egy édes fotót posztolt.

Czippán Anett a babaszobából posztolt, ahogy éppen kisifiát babusgatja. Nem is csoda, ha követői több mint 2000 like-kal jutalmazták a fotót.

"Az otthon melegében"- írta a kép alá a sztármami.

Az otthon melegében!☺️ @bellamy_budapest #bellamybútor #babaágy #bababútor

Czippán Anett (@czippananett) által megosztott bejegyzés,

Rubint Réka elárulta, mit csinál szex után férjével: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-rubint-reka-elarulta-mit-csinal-szex-utan-ferjevel-video.htmlAz Appra magyar! sztárvendégei közt szerepel a héten Rubint Réka is, aki az egyik kérdés kapcsán elárulta, mit csinálnak szex után férjével, Norbival.TV + Sztárok--Megyeri Csillának is párjának kellett távoznia az Ázsia Expresszből: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-megyeri-csillanak-is-parjanak-kellett-tavoznia-az-azsia-expresszbol-video.htmlA tegnapi hajszában Megyeri Csilla ás párja, Zsolti maradtak alul, így nekik kellett távozniuk a műsorból.TV + SztárokOrigoSzuperhold lesz az égen vasárnap estehttp://www.life.hu/sztarok/20171203-szuperhold-lesz-december-3-an.htmlDecember 3-án lesz az idei év első és egyetlen Szuperholdja. Érdemes figyelni az eget, ugyanis ez a jelenség káprázatos, az energiáiról nem is beszélve.TV + SztárokVasvári Vivien pocakos, bikinis fotót posztolt: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171203-vasvari-vivien-pocakos-bikinis-fotot-posztolt-foto.htmlBár itthon tombol a tél, Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben nagyszájú sztárja egy egzotikus szigeten tölti az idejét.TrendOrigoBódi Sylvi elképesztően kerek feneket villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-bodi-sylvi-elkepesztoen-kerek-feneket-villantott-foto.htmlBódi Sylvi tudja, hogyan kell élni: míg itthon a mínuszok röpködnek, ő ismét elutazott egy egzotikus helyre.TV + SztárokOrigoHajdú Péter félmeztelen fotót posztolt: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171127-hajdu-peter-felmeztelen-fotot-posztolt-foto.htmlBizonyára meg van elégedve magával Hajdú Péter, ugyanis a napokban megmutatta, milyen félmeztelen ... Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.