Istenes Bence az idei évükről mesélt

Forrás: Youtube/Istenes Bence -
Csobot Adél távkapcsolat Istenes Bence család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence őszintén mesélt arról, hogyan viselte a család a sok külön töltött órát.

"Ez egy határozottan elcseszett év volt, de azért persze sokat vagyunk együtt. Bizony ez is hozzátartozik a döntésünkhöz, ezt vállaltuk. Végeredményben csak pár napokat töltünk külön. De januártól úgy néz ki, már folyamatosan Kölnben leszünk mindhárman - mondta a Borsnak Bence.

Istenes Bence és Csobot Adél Forrás: Youtube/Istenes Bence

"Nagyon nagy felelősség súlya van a vállamon, nagy fába vágtuk a fejszénket. Két országban két lakást tartunk fent, komoly a tétje és a súlya a jelenlegi helyzetemnek. Arról nem is beszélve, hogy van egy gyerekünk is, és tényleg egészen más élet gyerekkel létezni, mint ami Nátán előtt volt. Az ember érik és mélyül. Talán magamnak sem merem bevallani, de fel fogok nőni. Például nem bírom már a másnapokat, és van két ősz hajszálam is. Egy egészen biztosan Adéltól, egy a költözéstől, a harmadik pedig Nátáné lesz. Talán tényleg öregszem, na."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.