Kiszel Tünde hatalmas mellekkel ünnepelte magát: fotó

mell Kiszel Tünde naptárdíva villantás születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Naptárbemutató és születésnapi buli - így ünnepelte magát barátai és családja körében a naptárdíva.

Tünde idén sem hanyagolta el követőit, így év végére elkészítette legújabb naptárát, amiből már mutatott is egy kis ízelítőt. Nem csak az új naptár miatt bulizott azonban Kiszel Tünde, ugyani a napokban ünnepelte születésnapját is. Arról csak sejtéseink vannak, vajon hány éves lehet, ugyanis erre a kérdésre általában azt szokta válaszolni, hogy nemrég töltötte a 18-at.

Annyi azonban biztos, hogy ezt a dupla ünnepet egy igen merész fekete ruhával koronázta meg, megmutatva óriási dekoltázsát is. Mondanunk se kell, hogy férfi rajongói teljesen begerjedtek a fotók láttán.

NAPTÁRBEMUTATÓ, SZÜLETÉSNAPI PARTYM #szülinap #2018 #naptar #dedikalas #jóhangulat #buli

www.kiszeltunde.hu ❤️ (@kiszeltunde) által megosztott bejegyzés,

Köllő Babett a luxus előtti életéről mesélt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-kollo-babett-a-luxus-elotti-eleterol-meselt-video.htmlPumped Gabo arról faggatta Luxus Babettet, hogyan élt azelőtt, hogy belecsöppent a fényűzésbe.TV + SztárokLiptai Claudia ünnepi fotót posztolt: fotóhttp://www.life.hu/karacsony/dekor/20171203-liptai-claudia-unnepi-fotot-posztolt-foto.htmlMa van Advent első vasárnapja, így nem is csoda, ha hírességeink is ünnepi hangulatú fotókat posztolnak. Így tett Liptai Caludia is.Dekor--ÉNB Alexa rosszalkodni akar a dzsungelben: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-enb-alexa-rosszalkodni-akar-a-dzsungelben-video.htmlÉNB Alexa nagyon unja, hogy a dzsungelben mindenki szeret mindekit és semmi izgalmas nem történik. Ezért elhatározta, hogy egy kicsit felkavarja majd az állóvizet. TV + SztárokOrigoÍgy néznek majd ki Meghan Markle és Harry herceg gyerekei: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-igy-neznek-majd-ki-meghan-markle-es-harry-herceg-gyerekei-foto.htmlMeghan Markle és Harry herceg eljegyzése óta a fél világ róluk beszél. Ezúttal egy program segítségével azt is megnézték, milyenek lesznek majd a gyerekeik. TV + Sztárok--Horváth Éva kisfiával posztolt, Baliról: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171203-horvath-eva-kisfiaval-posztolt-balirol-foto.htmlHorváth Éva jelenleg Balin tartózkodik családjával. Róla nagyon sok szexi képet láthattunk már, ám kisfiát ritkán mutatja meg. Ezúttal kivételt tett.UtazásIstenes Bence az idei évükről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20171203-istenes-bence-az-idei-evukrol-meselt-elcseszett-volt.htmlIstenes Bence őszintén mesélt arról, hogyan viselte a család a sok külön töltött órát.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.