Tücsi egy igazi gorillával szelfizett: fotó

Tücsi szelfi gorilla állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi és vőlegénye jelenleg Amerikában élnek, hiszem a férfi profi jégkorongozóként ott írt alá egy csapatnál. Természetesen a fiatal lány követte szíve választottját, amerikai kalandjaikról pedig folyamatosan tudatják az itthoniakat. Ezúttal egy gorillával találkoztak.

Elmondása szerint Tücsi imádja a gorillákat és a majmokat ezért képes volt legutóbbi állatkerti kalandjai alkalmával órákig egy gorilla társaságában tartózkodni. Persze azért egy üvegfal elválasztotta őket, de attól még félelmetes egy ekkora állat közelsége.

A szexi műsorvezető még egy igen közeli szelfit is készített újdonsült barátjával.

Ilyen ünnepekre vágyik Cicciolina http://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171127-ilyen-karacsonyra-vagyik-cicciolina.htmlCicciolina elárulta, mitől lenne igazán meghitt, békés és nyugodt a karácsony. ÜzenetOrigoBódi Sylvi elképesztően kerek feneket villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-bodi-sylvi-elkepesztoen-kerek-feneket-villantott-foto.htmlBódi Sylvi tudja, hogyan kell élni: míg itthon a mínuszok röpködnek, ő ismét elutazott egy egzotikus helyre.TV + SztárokOrigoKiszel Tünde 2018-as naptára elkészült: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-kiszel-tunde-2018-as-naptara-elkeszult-foto.htmlKiszel Tünde 2018-ban sem hagyja naptár nélkül rajongóit. Íme az első kép a 12 fotó közül.TV + SztárokOrigoPintér Tibor hátulról lökdöste Tóth Andithttp://www.life.hu/sztarok/20171201-pinter-tibor-hatulrolbokdoste-toth-andit.htmlPintér Tenya bevetette férfiasságát és persze duzzadó karizmait: így emelgette az ölében Tóth Andit.TV + Sztárok--Kabát Peti pikáns ételekkel etette Köllő Babettet: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-kabat-peti-pikans-etelekkel-etette-kollo-babettet-video.htmlKöllő Babett, a Feleségek Luxuskivitelben című reality sztárja is a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor celebtáborát erősíti. Úgy tűnik, a nézők nagyon szeretik vagy éppen nem szeretik őt, ugyanis egy alkalmat kivéve eddig őt küldték bátoságpróbára. A következő adásban Kabát Péter a párja, aki igen hevesen flörtölt a szőkeséggel. TV + SztárokMeghan Markle szexvideója kering az interneten: videóhttp://www.life.hu/intim/20171201-meghan-markle-szexvideoja-kering-az-interneten-video.htmlKöztudott, hogy Meghan Markle a Suits nevű sorozatban játszott, amit jegyese, Harry herceg miatt hagyott ott. Ám a múlt nem múlik el nyomtalanul.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.