György herceg melegségéért imádkoznak: egy lelkész biztatja erre a híveit

Forrás: AFP/Richard Pohle -
meleg Anglia ima lelkész György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
György herceg még csak 4 éves, de már most sokakat foglalkoztat, hogy milyen felnőtt lesz belőle, és hogy melyik nemhez fog vonzódni, ugyanis néhány hónapja melegnek kiáltották ki a herceget, ami érthető módon mindenkit felháborított, de ami most történik, az még ennél is rosszabb. Egy lelkész arra bíztatja híveit, hogy György herceg melegségéért imádkozzanak.

Sokak legnagyobb felháborodására folytatódik az a téma, ami György herceg beállítottságát taglalja. Az emberek már akkor is megbotránkoztak – teljesen jogosan -, amikor melegnek kiáltották ki a gyereket, hiszen a herceg még csak 4 éves! A téma azonban nem csitul, ezúttal egy lelkész váltott ki felháborodást, ugyanis arra bíztatja a híveit, hogy imádkozzanak György melegségéért.

Úgy hiszik, György herceg változtatja nemajd meg az egyház hozzáállását az egynemű házassághoz Forrás: AFP/Richard Pohle

Mr. Holdsworth saját blogján tette közzé a felhívást, mert úgy gondolja, hogy ez segítene az egynemű házasságokat elfogadhatóvá tenni az egyház számára.

Azt írta a híveinek, hogy imádkozzanak azért, ha György herceg felnő, egy fiatal férfi mellett találja meg a szerelmet.

Egy királyi esküvő rendkívül könnyen rendezné a dolgokat" – írta a lelkész, amivel sokaknál kiverte a biztosítékot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.