Büszkén mutatta meg 39 évvel fiatalabb feleségét Patrick Stewart

Patrick Stewart feleség vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Star Trek filmek sztárja, a 77 éves Patrick Stewart fiatal feleségével, az énekesnő Sunny Ozellel együtt jelent meg a vörös szőnyegen.

Patrick Stewart, aki korábban már kétszer volt nős, első házasságából pedig két gyermeke is született, 2008-ban ismerte meg a nála 39 évvel fiatalabb Sunny Ozell énekesnőt, akivel 2013 szeptemberében házasságot is kötött. Érdekesség, hogy a ceremónián a színész kollégája, Sir Ian McKellen volt a vőfély.

A pár azóta is kiegyensúlyozott házasságban él, boldogságukat pedig ezúttal a kameráknak is megmutatták, a napokban ugyanis együtt jelentek meg egy londoni színházi gálán. Az énekesnő nagyon csinos volt, egy sötétkék színű, csillogós ruhában kápráztatta el férjét és a fotósokat.

Sunny Ozell és Patrick Stewart a londoni vörös szőnyegen Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Stuart C. Wilson
Szexi bikiniben pózol az 5 hónapos terhes luxus Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-szexi-bikiniben-pozol-az-5-honapos-terhes-vasvari-vivien.html5 hónapos terhesen, merész bikiniben mutatta meg alakját luxus Vivien, aki épp nyaralását tölti a mesés Maldív-szigeteken. TV + Sztárok--15 évvel fiatalabb fiúval kapták rajta Kovács Patríciát - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-15-evvel-fiatalabb-fiuval-kaptak-rajta-kovacs-patriciat-video.htmlHétvégén indult a TV2 új sorozata, a Korhatáros szerelem, amely egyik legemlékezetesebb jelenete kétségtelenül Kovács Patrícia kudarcba fulladt egyéjszakás kalandja volt. TV + SztárokOrigoNem is gondolnád, mihez van tehetsége Charlotte hercegnőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-nem-is-gondolnad-mihez-van-tehetsege-charlotte-hercegnonek.htmlMég 3 esztendős sincs, máris kiderült, mihez van tehetsége a kis Charlotte hercegnőnek: állítólag nagyon ügyesen teniszezik. TV + Sztárok--Köllő Babett elsírta magát a dzsungelben - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-kollo-babett-elsirta-magat-a-dzsungelben-video.htmlÉrzelmes oldaláról mutatkozott be Köllő Babett a Celeb vagyok, ments ki innen legutóbbi adásában. TV + Sztárok--Nehéz időszak vár Baby Gabirahttp://www.life.hu/drlife/20171201-nehez-idoszak-var-baby-gabira-karacsonykor.htmlBaby Gabinál még az ikerterhessége alatt alakult ki diabétesz, és még ma is kemény diétán van. Nem lesz így könnyű helyzetben karácsonykor... Dr. Life--"Nem szégyellem bevallani" Erre tanítja Schobert Norbi a gyerekeithttp://www.life.hu/sztarok/20171201-nem-szegyellem-bevallani-erre-tanitja-schobert-norbi-a-gyerekeit.htmlGyermeknevelési szokásairól mesélt Schobert Norbi. A fitneszguru elárulta, mikor kaphatnak pénzt a gyermekei, hogyan bünteti meg őket, ha a szükséges és mit gondol a gazdagságról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.