Lelki traumájáról vallott Béres Alexandra: "ő már sosem érkezik meg"

lombikprogram Béres Alexandra gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Alexandra és párja lombikprogramnak köszönheti két gyönyörű lányát, akik mellé szerettek volna egy kisfiút is, végül mégis úgy döntöttek, inkább nem vágnak bele az újabb procedúrába.

Béres Alexandra boldog családanya, kisebbik lánya, Flóra most kezdte az óvodát, a nagyobb, Panna pedig az iskolát. Mindketten lombikprogram segítségével fogantak, férjével hét évig küzdöttek azért, hogy gyermekük születhessen. Mint mondja, nem volt könnyű időszak, de ma már nagyon hálás a sorsnak.

Béres Alexandra és két kislánya Forrás: Béres Alexandra

„Mindkét lányom a második beültetés után tapadt meg, tehát át kellett essek olyan lelki traumán, ami bizony minden nőt és bizakodó kispapát is megvisel, de szerencsére mi Krisztiánnal támogattuk egymást." – nyilatkozta Béres Alexandra a Lokálnak, majd hozzátette, most már biztos, hogy nem vállalnak több gyermeket. „Egy kisfiú is jöhetett volna a lányok mellé, de úgy döntöttünk, ő már sosem érkezik meg. Már nem mernénk még egy babát bevállalni. Elmúltam negyven, van két csodaszép kislányunk, akik makkegészségesek, ezért nem szeretnénk még egyszer belevágni a procedúrába"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.