Molnár Anikó látó segítségét kérte, hogy édesapja átkeljen a túlvilágra

Forrás: FEM3 -
túlvilág Molnár Anikó édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó édesapja szeptember elején távozott az élők sorából, a Nagy Ő egyből a segítségére sietett, hogy át tudjon kelni a túlvilágra. 

Szeptember elején vesztette el Molnár Anikó az édesapját, betegségén nem lehetett segíteni. Páros, tüdő- és szívtranszplantációval lehetett volna csak megmenteni, de kora miatt erre már nem volt lehetőség. Anikó fájdalmát rögtön megosztotta Facebook-oldalán, és édesapjának is segített, hogy át tudjon kelni a túlvilágra.

Molnár Anikó átsegítette édesapját a túlvilágra Forrás: FEM3

Annyit tudok róla, hogy teljesen nyugodt, és majd a leendő gyermekem mellett lesz az ő jelenléte erősen érezhető,

Borsnak

Kiss Ramónának hiányzik a szerelme: nagyon távolt kerültek egymástólhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-kiss-ramonanak-hianyzik-a-szerelme.htmlKiss Ramónának műsorvezetőként rengeteg a dolga, jelenleg éppen Dél-Afrikában vezeti a Celeb vagyok, ment ki innen!-t. Így viszont a családjától és a párjától is távol van, ami nagyon nem könnyű. TV + SztárokOrigoCeleb vagyok, ment ki innen! - Így lesték meg zuhanyozás közben Tóth Andithttp://www.life.hu/sztarok/20171203-celeb-vagyok-ment-ki-innen-igy-lestek-meg-zuhanyozas-kozben-toth-andit.htmlTóth Andinak és társainak nincsen egyszerű dolguk a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban. Minden komfortot nélkülözniük kell, így egy egyszerű zuhanyzás is nehézkes lehet, főleg, ha az ember nem is tud teljesen elzárkózni. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi pocakos fotóval hálálta meg rajongói szeretetéthttp://www.life.hu/sztarok/20171203-szabo-zsofi-pocakos-fotoval-halalta-meg-rajongoi-szeretetet.htmlSzabó Zsófi kisfia bármelyik percben megszülethet, a legfrissebb információk szerint a hétvégén már be is feküdt a kórházba. A mindenórás kismama azonban továbbra is aktív a közösségi oldalán.TV + Sztárok--Kisemmizte volt feleségét David Hasselhoffhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-kisemmizte-volt-feleseget-david-hasselhoff.htmlDavid Hasselhoffnak végre sikerült elérnie, hogy exe, Pamela Bach sokkal kevesebb tartásdíjat kapjon, mint azt a válásuk után a bíróság meghatározta.TV + Sztárok--Kiderült, hány százezerért lép fel a Korda házaspárhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-ennyiert-lep-fel-a-korda-hazaspar.htmlKülföldön nem titok, hogy mennyiért vállalják a fellépéseket a sztárok, ezzel szemben a magyar celebek nem szívesen nyilatkoznak arról, hogy mennyi is a gázsijuk. A Bors azonban kísérletet tett arra, hogy ezt kiderítse.TV + Sztárok--Gesztesi Károly vallott: ezért váltak el Liptai Claudiávalhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-gesztesi-karoly-es-liptai-claudia-ezert-valtak-el.htmlKorábban nem beszélt arról Gesztesi Károly, hogy miért váltak el Liptai Caludiával, miért romlott meg a kapcsolatuk. Mindenki csak találgatott, hogy a színész alkoholproblémáinak is szerepe lehetett a szakításban. A VIASAT3 Lakástalkshowjában hétfőn este Gesztesi végre tiszta vizet önt a pohárba. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.