Nem biztos, hogy lehet királyné Kamillából: nem fogadják el őt

Forrás: AFP -
királyné Károly herceg Király Kamilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan elérkezik Károly ideje, hiszen II. Erzsébet után ő következik a trónon. Ez pedig azt jelentené, hogy Kamilla lesz majd a királyné, de nem biztos, hogy ez be is következik. Sokan nem szeretnék!

Károly több mint egy évtizeddel ezelőtt vette feleségül Kamillát, és előbb-utóbb eljön annak a napja, hogy herceg és hercegné helyett királyi pár lesznek. II. Erzsébet ugyanis már biztosan nem sokáig fog uralkodni, de a váltás nem lesz egyszerű: sokan nem szeretnék, ha Kamilla lenne majd a királyné.

Kamillából lehet, hogy soha nem lesz királyné Forrás: AFP

Ahhoz ugyanis, hogy Kamilla királyné lehessen, Károlynak szüksége lesz a fiai beleegyezésére is, amit nem biztos, hogy megkap. A herceg egy közeli barátja szerint Vilmos és Harry nem fognak belemenni ebbe. „Károlynak kevés befolyása van a fiúkra" – mondta egy a herceg egy ismerőse. De nemcsak a hercegek nem akarják Kamillát, az emberek sem fogadják el őt - írja az Express.

Botrányos életrajzi könyve lesz Kamillának: ebből minden kiderül Dianáról


Kamilla hamarosan megjelenő életrajzi könyvében botrányos dolgok vannak Dianáról: azt állítják, hogy a hercegnő féltékenységében tombolt, rugdosta a bútorokat órákon át, és fenyegető telefonhívásokat is indított Kamillának az éjszaka közepén. "Küldtem valakit, hogy megöljön" - ezzel hívta fel Károly szeretőjét a hercegnő. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Molnár Anikó látó segítségét kérte, hogy édesapja átkeljen a túlvilágrahttp://www.life.hu/sztarok/20171204-molnar-aniko-lato-segitseget-kerte-hogy-edesapja-atkeljen-a-tulvilagra.htmlMolnár Anikó édesapja szeptember elején távozott az élők sorából, a Nagy Ő egyből a segítségére sietett, hogy át tudjon kelni a túlvilágra. TV + SztárokOrigo15 évvel fiatalabb fiúval kapták rajta Kovács Patríciát - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-15-evvel-fiatalabb-fiuval-kaptak-rajta-kovacs-patriciat-video.htmlHétvégén indult a TV2 új sorozata, a Korhatáros szerelem, amely egyik legemlékezetesebb jelenete kétségtelenül Kovács Patrícia kudarcba fulladt egyéjszakás kalandja volt. TV + SztárokOrigoNem is gondolnád, mihez van tehetsége Charlotte hercegnőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-nem-is-gondolnad-mihez-van-tehetsege-charlotte-hercegnonek.htmlMég 3 esztendős sincs, máris kiderült, mihez van tehetsége a kis Charlotte hercegnőnek: állítólag nagyon ügyesen teniszezik. TV + Sztárok--Kiss Ramónának hiányzik a szerelme: nagyon távolt kerültek egymástólhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-kiss-ramonanak-hianyzik-a-szerelme.htmlKiss Ramónának műsorvezetőként rengeteg a dolga, jelenleg éppen Dél-Afrikában vezeti a Celeb vagyok, ment ki innen!-t. Így viszont a családjától és a párjától is távol van, ami nagyon nem könnyű. TV + SztárokOrigoCeleb vagyok, ment ki innen! - Így lesték meg zuhanyozás közben Tóth Andithttp://www.life.hu/sztarok/20171203-celeb-vagyok-ment-ki-innen-igy-lestek-meg-zuhanyozas-kozben-toth-andit.htmlTóth Andinak és társainak nincsen egyszerű dolguk a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban. Minden komfortot nélkülözniük kell, így egy egyszerű zuhanyzás is nehézkes lehet, főleg, ha az ember nem is tud teljesen elzárkózni. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi pocakos fotóval hálálta meg rajongói szeretetéthttp://www.life.hu/sztarok/20171203-szabo-zsofi-pocakos-fotoval-halalta-meg-rajongoi-szeretetet.htmlSzabó Zsófi kisfia bármelyik percben megszülethet, a legfrissebb információk szerint a hétvégén már be is feküdt a kórházba. A mindenórás kismama azonban továbbra is aktív a közösségi oldalán.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.