12 évesen veszítette el a szüzességét Pápai Joci

szüzesség szexuális élet Appra magyar! Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pápai Joci bevallotta, hogy 12 évesen veszítette el a szüzességét. 

Az Appra magyar! című műsorban sokszor olyan intim titkok kerülnek napvilágra, amelyekről eddig talán még sosem hallhattunk. Rubint Réka például elmesélt egy szakítós történetet a múltjából: fiatal korában egy híres emberrel kavart, aki azonban egy igen átlátszó szakítós dumával rázta le őt.

Féltve őrzött titkáról vallót Pápai Joci Forrás: TV2

Most pedig Pápai Joci vallott egy intim titkáról. A játékban az volt a kérdés, hogy melyik a legideálisabb kor a szüzesség elvesztésére. A többség szerint a 17-18 éves kor az optimális, de van aki ennél jóval korábban átesik az első szexuális élményen. Például Pápai Joci, aki elmesélte, hogy 12 évesen vesztette el szüzességét, de nagy csalódásként emlékszik vissza az első szexuális élményére.

Schobert Norbi beszólt Somának az Appra magyar! műsorban

A keddi adás utolsó kérdése az volt, hogy a nézők kivel maradnának közülük a legszívesebben összezárva egy lakatlan szigeten. A legtöbb szavazatot Kasza Tibi kapta, de Norbi nem őt választotta volna, hanem Somát. De vajon miért?

Büszkén mutatta meg 39 évvel fiatalabb feleségét Patrick Stewarthttp://www.life.hu/sztarok/20171204-buszken-mutatta-meg-39-evvel-fiatalabb-feleseget-patrick-stewart-star-trek.htmlA Star Trek filmek sztárja, a 77 éves Patrick Stewart fiatal feleségével, az énekesnő Sunny Ozellel együtt jelent meg a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--Fájdalmas vallomás: 15 éve vágyik gyerekre Dombóvári Istvánhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-fajdalmas-vallomas-15-eve-vagyik-gyerekre-dombovari-istvan.htmlDombóvári István jövőre tölti be 40. életévét, karrierje szárnyal, könyvet ír, fellépésről fellépésre jár, élete azonban mégsem teljes, ugyanis egyelőre nincs gyermeke. A humorista most erről a fájdalmas témáról nyilatkozott. TV + Sztárok--Meghan Markle máris megszegte a királyi protokollthttp://www.life.hu/sztarok/20171204-meghan-markle-megszegte-a-kiralyi-csalad-szabalyait.htmlMeghan Markle és Harry herceg első hivatalos megjelenésén eldőlt, hogy az alattvalók imádni fogják új hercgenőjüket. TV + Sztárok--Szexi mikulásruhában mutogatja mellét VV Micihttp://www.life.hu/sztarok/20171204-szexi-mikulasruhaban-mutogatja-mellet-vv-mici-dudas-noemi.htmlVV Mici bizonyította, hogy továbbra sem szégyellős: szexi mikulásruhában mutatta meg óriási dekoltázsát. TV + Sztárok--Nem biztos, hogy lehet királyné Kamillából: nem fogadják el őthttp://www.life.hu/sztarok/20171204-nem-biztos-hogy-lehet-kiralyne-kamillabol-nem-fogadjak-el-ot.htmlHamarosan elérkezik Károly ideje, hiszen II. Erzsébet után ő következik a trónon. Ez pedig azt jelentené, hogy Kamilla lesz majd a királyné, de nem biztos, hogy ez be is következik. Sokan nem szeretnék! TV + Sztárok--Gesztesi Károly vallott: ezért váltak el Liptai Claudiávalhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-gesztesi-karoly-es-liptai-claudia-ezert-valtak-el.htmlKorábban nem beszélt arról Gesztesi Károly, hogy miért váltak el Liptai Caludiával, miért romlott meg a kapcsolatuk. Mindenki csak találgatott, hogy a színész alkoholproblémáinak is szerepe lehetett a szakításban. A VIASAT3 Lakástalkshowjában hétfőn este Gesztesi végre tiszta vizet önt a pohárba. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.