Baukó Éva szexuális zaklatással vádolja Havas Henriket

Forrás: Facebook/Baukó Éva -
Havas Henrik metoo szexuális zaklatás Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva Facebook-oldalán osztotta meg történetét, azt állítja, hogy Havas Henrik zaklatta őt, míg neki dolgozott személyi asszisztensként. 
Baukó Éva szexuális zaklatásáról vallott Forrás: Facebook/Baukó Éva
Büszkén mutatta meg 39 évvel fiatalabb feleségét Patrick Stewarthttp://www.life.hu/sztarok/20171204-buszken-mutatta-meg-39-evvel-fiatalabb-feleseget-patrick-stewart-star-trek.htmlA Star Trek filmek sztárja, a 77 éves Patrick Stewart fiatal feleségével, az énekesnő Sunny Ozellel együtt jelent meg a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--Meghan Markle máris megszegte a királyi protokollthttp://www.life.hu/sztarok/20171204-meghan-markle-megszegte-a-kiralyi-csalad-szabalyait.htmlMeghan Markle és Harry herceg első hivatalos megjelenésén eldőlt, hogy az alattvalók imádni fogják új hercgenőjüket. TV + Sztárok--Fájdalmas vallomás: 15 éve vágyik gyerekre Dombóvári Istvánhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-fajdalmas-vallomas-15-eve-vagyik-gyerekre-dombovari-istvan.htmlDombóvári István jövőre tölti be 40. életévét, karrierje szárnyal, könyvet ír, fellépésről fellépésre jár, élete azonban mégsem teljes, ugyanis egyelőre nincs gyermeke. A humorista most erről a fájdalmas témáról nyilatkozott. TV + Sztárok--Nem biztos, hogy lehet királyné Kamillából: nem fogadják el őthttp://www.life.hu/sztarok/20171204-nem-biztos-hogy-lehet-kiralyne-kamillabol-nem-fogadjak-el-ot.htmlHamarosan elérkezik Károly ideje, hiszen II. Erzsébet után ő következik a trónon. Ez pedig azt jelentené, hogy Kamilla lesz majd a királyné, de nem biztos, hogy ez be is következik. Sokan nem szeretnék! TV + Sztárok--Molnár Anikó látó segítségét kérte, hogy édesapja átkeljen a túlvilágrahttp://www.life.hu/sztarok/20171204-molnar-aniko-lato-segitseget-kerte-hogy-edesapja-atkeljen-a-tulvilagra.htmlMolnár Anikó édesapja szeptember elején távozott az élők sorából, a Nagy Ő egyből a segítségére sietett, hogy át tudjon kelni a túlvilágra. TV + SztárokOrigoNem is gondolnád, mihez van tehetsége Charlotte hercegnőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-nem-is-gondolnad-mihez-van-tehetsege-charlotte-hercegnonek.htmlMég 3 esztendős sincs, máris kiderült, mihez van tehetsége a kis Charlotte hercegnőnek: állítólag nagyon ügyesen teniszezik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.