Oltári csajok (sorozat) Horváth Sisa Anna Jaskó Bálint RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritka gyöngyszemnek lehettek szem és fültanúi azok, akik nézték az RTL Klub Reggeli című műsorát, amelyben fény derült az Oltári csajok két sztárjának esetleges kapcsolatára. 

Az Oltári csajok című sorozat két sztárja, Horváth Sisa Anna és Jaskó Bálint vendégeskedett ma a Reggeliben, ahol a főzőtudományuk bemutatása mellett kulisszatitkokat árultak el a közkedvelt sorozatról.

Egyelőre nem tudni, hogy csak ugratják-e a rajongókat, vagy tényleg van-e közöttük valami Forrás: RTL Klub

Sőt, a nézők kérdéseire is készségesen válaszoltak, egészen addig, míg szóba nem került a két színész kapcsolata. Többen is kíváncsiak arra, hogy a való életben is érzékeny szálakat fűznek-e egymáshoz, vagy csak a produkció alatt láthatjuk őket együttt?

A kérdésre tulajdonképpen nem érkezett válasz. Irultak-pirultak, és még Peller Anna nyomására sem voltak hajlandóak konkrétumot mondani. Ebből sokan arra következtetnek, hogy bizony jóval többről van itt szó, mint egy egyszerű munkakapcsolatról. Az erre vonatkozó rész a videóban 3.10-nél kezdődik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.