Michael Schumacher családja ünnepelhet: Gina Schumacher jól szerepelt a lovagló versenyen

"Forrás: AFP " -
öröm Gina Schumacher Michael Schumacher lovaglás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher családjának nem könnyű, de muszáj, hogy a nehézségek ellenére éljék az életüket, és észrevegyék az apróbb örömöket. A hétvégén egy ilyenben volt részük, Schumi lánya ugyanis remekül szerepelt a lovagló versenyen. 

Büszke lenne lányára Michael Schumacher, Gina ugyanis remekül szerepelt a lyoni lovagló versenyen. Úgy tűnik, hogy a versenyszellemét és a kitartását édesapjától örökölte, akit már hosszú ideje nélkülöznie kell, persze nem csak neki. Mióta Schumacher síbalesetet szenvedett, a családnak nem sok jó jutott, csak az állandó bizonytalanság, ezért is fontosak ezek az apróbb mérföldkövek.

Gina Schumacher mindig szeretett lovagolni Forrás: NORTHFOTO/No Credit

Az ilyen örömök összekovácsolják a családot, és Gina is megérdemli, hogy rá irányuljon kicsit a figyelem, hiszen megdolgozott érte. Michael Schumacher lányát barátja és édesanyja kísérte el a versenyre, melyen összesen 200 lovas indult - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.