Havas Henriket nem érdeklik Baukó Éva zaklatási vádjai

Forrás: Facebook/Baukó Éva hivatalos oldala -
Havas Henrik metoo Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk,Baukó Éva verbális szexuális zaklatással vádolja Havas Henriket. A lány azt állítja, emiatt lettek mentális problémái, és innen eredeztethető alkoholizmusa és pánikbetegsége is. Azóta Havas is nyilatkozott az ügyben: kijelentette magasról tesz az egészre. 

"A mai napig nem tudom eldönteni, hogy megbocsátottam-e neki. Van bennem düh, harag, de csillapodtak az érzéseim, ennek az egésznek már nyolc éve. Amikor tíz éve felkerültem Pestre, akkor egy tiszta, ártatlan lány voltam. Aztán nem sokkal később megismertem Havast. Többek közt miatta siklott ki az életem, ami miatt elkezdtem inni és pánikbeteg meg depressziós lettem. Nem tudtam egyről a kettőre jutni az életben. (...) Én egyszer erről már beszéltem, még évekkel ezelőtt, de akkor senkit nem érdekelt. A mostani Marton- és Kerényi-ügy kapcsán feljöttek az élmények, és éreztem, hogy beszélnem kell erről. Érzem, hogy megkönnyebbültem, leesett egy nagy kő a szívemről. Félek attól, hogy beperel, de én igazat mondok" - mondta el Facebook-bejegyzése után a Blikknek Baukó...

Forrás: Facebook/Baukó Éva hivatalos oldala

...amelyre Havas így reagált: "Nem minősítem ezt az egészet. Sz..ok bele! Évike néha előjön ezzel a történettel, mondja a magáét. Én nem beszéltem vele, nem is fogok, azt pedig ugye nem képzeli, hogy annyit foglalkozom az üggyel, hogy perre vigyem?" - jegyezte meg.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Zuhanyzás közben leste meg Kabát Peti Tóth Andithttp://www.life.hu/sztarok/20171202-zuhanyzas-kozben-leste-meg-kabat-peti-toth-andi.htmlPintér Tibor után Kabát Peti is szemet vetett Tóth Andira a dzsungelben. TV + SztárokOrigoSchell Judit próbával készül a karácsonyrahttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171202-schell-judit-probaval-keszul-a-karacsonyra-alomutazo.htmlSchell Judit a Life.hu-nak elmondta, idén leginkább munkával-próbafolyamattal telik a karácsonyi időszak számára. Hozzátette, azért is mindent meg tesz, hogy az elfoglaltságai ellenére meghitten töltse az ünnepet. ÜzenetFotó: Szabó Gábor - OrigoJanza Kata szerelme, Pesák Ádám anyját alakítja az Operettszínház színpadánhttp://www.life.hu/kult/20171202-janza-kata-szerelme-pesak-adam-anyjat-alakitja-az-operettszinhaz-szinpadan.htmlA szerelmespár tagjai Janza Kata és Pesák Ádám Budapesti Operettszínház új bemutatójában anyát és fiát játsszák majd. Állítják, nem lesz könnyű ezt a "megváltozott viszonyt" eljátszani, de profin állnak a munkához. Kult--Hajdú Péter hisz abban, hogy megtalálja a megfelelő partnerhttp://www.life.hu/sztarok/20171202-hajdu-peter-hisz-abban-hogy-megtalalja-a-megfelelo-partner-szerelem.htmlA válófélben lévő Hajdú Péter úgy érzi, készenáll egy új kapcsolatra. Élete egyik legjobb formájában van, sportol és odafigyel arra is, hogy mit eszik. TV + SztárokOrigoHatalmas vihar közeledik a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása helyszíne feléhttp://www.life.hu/sztarok/20171202-hatalmas-vihar-kozeledik-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-forgatasa-helyszine-fele-afrikaban.htmlAlig, hogy megérkezett a jó idő a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatási helyszínére, máris újabb baj közeleg. Hatalmas vihar közeledtére figyelmeztette a magyar stábot a helyi lakosság. TV + Sztárok--Molett nőként hajkurászta a pasikat Rubint Réka előző életébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171202-molett-nokent-hajkuraszta-a-pasikat-rubint-reka-elozo-eleteben-a-josno-szerint.htmlÉlő adásban jósoltak Rubint RékánakTV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.