Celeb vagyok, ments ki innen! Pintér Tibor Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andit folyamatosan környékezi Pintér Tibor, de az énekesnőnek eddig nem tűnt fel, hogy a színész közeledne hozzá...

A Celeb vagyok, ments ki innen! játékosai örülhettek, hiszen beköszöntött a jó idő, így egy kicsit ki tudtak kapcsolódni a patak partján. Miközben Tenya fürdőzött, kedvence, Tóth Andi a parton napozott és beszélgetett ÉNB Alexával nem másról, mint Pintér Tiborról.

Tóth Andi rájött, hogy tetszik Pintér Tibornak Forrás: RTL Klub

„Az is hihetetlen, hogy az ilyen fiatal csajokra van rábukva. Hallottad, hogy milyen fiatal csaja van?" – kérdezte ÉNB Alexa Tóth Anditól, akinek ez a beszélgetés nyitotta fel a szemét Pintér Tiborral kapcsolatban. Az énekesnőnek ugyanis eddig nem tűnt fel, hogy Tenya nyomulna rá.

Én például nem vettem észre...

„Ú, de kellemetlen. Közben valószínűleg, ha nektek feltűnik, mint külső ember, akkor nyilván tévén keresztül a barátnőjének is feltűnik. Ó, te jó ég"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.