VV Attila állítja: egy főszerkesztő nő zaklatta

Forrás: RTLKLUB -
metoo VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva után VV Attila, a ValóVilág5 nyertese a Facebookra tette ki (a reggel már nem elérhető) posztját, miszerint őt is zaklatták. Állítja, azért nem kapott szerepet további tévéműsorokban, mert elutasította a főszerkesztőnő szexuális ajánlatát.  

"A mai napig megkérdezik tőlem az emberek, hogy miért nem szerepeltem a VV után soha. Na hát, az az igazság, hogy a VV5 megnyerése után én is évekig reméltem hogy még fogok majd nagy műsorokban szerepelni, a celebségre nem vágytam, de pár műsorba szívesen mentem volna. (...)Egy mai napig aktív állományban dolgozó főszerkesztő/producer NŐ, már nem is tudom a pontos beosztását, többek között nekem is tett szexuális ajánlatokat, sőt tett is konkrét dolgokat. ( nem írom le melyik TV, és a nevét sem szeretném felfedni legalábbis a mai napon így gondolom, aztán ki tudja.) Számomra teljesen idegen volt tőle ez a közeledés, visszautasítottam, 2 alkalommal is. Ennek az lett a következménye hogy az általa felajánlott szereplői szerződésem már nem lett aláírva, és az utána következő években bármilyen műsorba hívtak szerepelni, a felkérés után pár nappal mindig vissza is mondták" - tette közzé Attila és hozzátette, évente 2-3 műsorból tették végül tiltólistára.

Forrás: RTLKLUB

Zuhanyzás közben leste meg Kabát Peti Tóth Andithttp://www.life.hu/sztarok/20171202-zuhanyzas-kozben-leste-meg-kabat-peti-toth-andi.htmlPintér Tibor után Kabát Peti is szemet vetett Tóth Andira a dzsungelben. TV + SztárokOrigoKomoly havazás jön: ilyen lesz az időjárás az ország területén vasárnap estig:http://www.life.hu/news/20171202-komoly-havazas-jon.htmlHolnap beköszönt a hamisítatlan decemberi időjárás. NewsOrigoOsvárt Andrea: "Próbáljunk üzenni az ajándékunkkal"http://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171202-osvart-andrea-igy-keszul-a-karacsonyra.htmlOsvárt Andrea a Life.hu-nak elmondta, idén kivételesen már elkezdett készülni a karácsonyra. Sőt, azt is elárulta, régen miképpen választott ajándékot szeretteinek, és arról is beszélt, hogy ma már más szempontok alapján dönt. Andi elárulta, hogy testvérét idén hogyan ajándékozza meg. ÜzenetFotó: Adrián Zoltán - OrigoHajdú Péter hisz abban, hogy megtalálja a megfelelő partnerhttp://www.life.hu/sztarok/20171202-hajdu-peter-hisz-abban-hogy-megtalalja-a-megfelelo-partner-szerelem.htmlA válófélben lévő Hajdú Péter úgy érzi, készenáll egy új kapcsolatra. Élete egyik legjobb formájában van, sportol és odafigyel arra is, hogy mit eszik. TV + SztárokOrigoMeghalt Jim Nabors színészhttp://www.life.hu/kult/20171202-meghalt-jim-nabors-amerikai-komikus.htmlMeghalt Jim Nabors. Az amerikai komikus 87 évesen Hawaii otthonában hunyt el. Kult-- December 4-én jön világra Szabó Zsófi kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20171202--december-4-en-jon-vilagra-szabo-zsofi-kisfia-idozitett-szulessel.htmlHa a hír igaz, már a hétvégén befekszik a magánklinikára. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.