A Kúria döntést hozott Gáspár Győző ügyében: leállítják az ellene indított eljárást

Kúria Gáspár Győző NAV döntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kommandósok szállták meg Gáspár Győzőék otthonát, és lefoglalták az értékeiket. Ezek után pokollá vált a család élete. A Kúria most döntést hozott az ügyükben, leállítják a Győzikével szemben indított közigazgatási eljárást. 

Gáspár Győző a poklok poklát élte meg, amikor 200 kommandós elárasztotta a lakásukat és lefoglalták az értékeiket. Az életük egy csapásra változott meg, ahogy most is, hiszen a Kúria döntést hozott az ügyükben: hatályon kívül helyezte az első fokon eljáró bíróság, ítéletét, és leállítják a Győző ellen indított közigazgatási eljárást, és új eljárást rendelnek el.

Győzike örülhet a fordulatnak Forrás: Instagram/Gáspár Győző

Hol vannak a felelősök, akik engem a jogomtól megfosztottak?

"A Kúria most kimondta, hogy a NAV azzal a lépésével, hogy a külföldi megkeresés bevárása nélkül hozta meg első és másodfokon is döntését, megfosztotta a felperest a jogorvoslati jogosultságától" -Blikknek
"Hogy mit fogok csinálni ezzel a 150 ezer forinttal? El fogom vinni a daganatos gyerekeknek"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.