Állítják: Kossuth-díjat kap a leszbikus színésznő

viaszbaba színésznő könyv leszbikus Kossuth-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes dolgokat állít a ViaszBaba szerzője, Krencsey Hella a közösségi oldalán. 

Tavaly nyáron derült ki, hogy egy ünnepelt magyar színésznőnek családja és gyermeke mellett titkos leszbikus kapcsolata volt. A szerető kitálalt, és könyvet is ígért a történetről, ami már meg is jelent.

A ViaszBaba tartalmára nagyon sokan kíváncsiak, éppen ezért a leszbikus színésznő és a csapata minden erejével azon dolgozik, hogy meggátolja a könyv gyors terjedését. A volt szerető azonban újabb információval szolgált a követőinek, amin sokan ledöbbentek:

"Lelkemet egy Kossuth-díjért! " - mondta a SzínészNŐ, mikor pár éve arról kérdeztem, mire vágyik a legjobban a világon. Meg is kapja hamarosan; a díjat elintèzik neki, mert ez közös érdeke a közèleti botrányokba jelenleg belebukott, ám gyáva bűnösökkel még túlzsúfolt, fővárosi színháznak & a SzínészNŐnek, aki a lelkét már hiába is árulná...A Kossuth-díjra emberileg nem illene méltónak lenni?!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.